Mancare fara gluten, alimente fara gluten


AlimenteSpeciale.ro este unul din putinele magazine on-line care cuprinde alimente pentru toate nevoile speciale si pentru orice dieta. AlimenteSpeciale.ro este prietenul persoanelor cu probleme in alimentatie astfel oferta noastra de faina de orez, faina fara gluten, paine fara gluten, blat pizza fara gluten, cereale fara gluten, dulciuri fara gluten, paste fara gluten este foarte variata.

diete produse cosmetice detergenti condimente


Alimente fără glutenAlimente fără gluten

Nutriţie adulţiNutriţie adulţi
  • TRANSPORT GRATUIT

    Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei in Bucuresti si 300 lei in restul tarii

  • CONSULTANTA IN ALEGEREA PRODUSELOR

    Specialistii nostri iti stau la dispozitie pentru alegerea acelui produs care sa-ti ofere garantia unei alegeri bine facute

  • 30 DE ZILE DREPT DE RETUR

    Poti comanda linistit. Daca produsul comandat online nu atinge asteptarile tale il poti returna in 30 de zile

Un magazin cu gama diverse de produse dietetice si terapeutice. De aici pacientii pot sa cumpere produse certificate si bine documentate, in functie de recomandarea medicala pe care o au. Consultantii de la telefon ofera toate detaliile de care clientul are nevoie pentru a lua decizia ce mai buna.

Dr. Sorin S.

Am primit borcanasul cu Green Sugar si l-am si testat la mucenici. Este excelent, imi place foarte mult datorita faptului ca produsul final nu-si schimba gustul. Pe viitor il voi folosi in loc de zahar. Multumesc inca o data pentru cadou ! Livrarea a fost imediata!

Mihaela S.

Toate produsele sunt de calitate dar Iubesc in special Turta dulce fara gluten Lebkuchen de la dumneavoastră. va ofer nota 10+ pentru produsele fara gluten si fara zahar. Va recomand tuturor care au de urmat diete mai mult sau mai putin stricte pentru ca au de unde alege!!!

Mary Mari.