Niciun produs
Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Naut, bio, 500g Rapunzel
Ingrediente: Boabe de naut. 100% din agricultură ecologică.
O sursă valoroasă de proteine pentru vegetarieni și vegani! Boabele de năut au un gust ușor de nuci și au o aromă plăcută și ușoară. Conținutul lor de proteine și fibrele valoroase le fac indispensabile pentru bucătăria vegetariană. Boabele de năut culinare au atât de multe de oferit. Ele sunt versatile în bucătăria asiatico-orientală. Salatele și tocanele sunt deosebit de gustoase. Rapunzel a fost implicat în cultivarea legumelor în Europa de mulți ani. Deoarece cultivarea plantelor proteice native, cum ar fi lintea, fasolea sau lupinele, contribuie la o rotație a culturilor mai diversă și, astfel, la conservarea sănătății solului. Plantele leguminoase nu au nevoie de îngrășăminte azotate în timpul cultivării și, astfel, reduc povara asupra solului. În același timp, ele promovează fertilitatea solului prin îmbogățirea azotului atmosferic în rădăcinile lor. În plus, ele servesc ca o sursă importantă de hrană pentru polenizatori, cum ar fi albinele.
Întrebuinţare: Pentru bucătăria asiatică (Dhal, Falafel), fierturi, sufleu, pireu, Dip, întins pe pâine; prajit pentru ronţăit. De asemenea, deosebit de popular în combinație cu orez, quinoa sau cous-cous.
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Italia
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Sigla organică a UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura italiană
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-006
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 834/2007
Valori nutritive: kj: 1418 kcal: 337
grasimi: 5,90g
acizi grasi saturati: 1,10g
glucide: 44,3g
zaharuri: 2,4g
fibre: 15,5g
proteine: 19g
sare: <0,063g
* - doza zilnica recomandata
Alergeni urme: soia, gluten
Chiftele de năut (fără gluten)
Ingrediente:
500 g năut din conserva
150 g ceapă (cântărită după curățare)
5 căței de usturoi
1/4 linguriță piper măcinat
1/4 linguriță turmeric pudra
1/2 linguriță ghimbir pudră
2 lingurițe boia dulce
1/2 linguriță sare
1 lingură pătrunjel uscat
2 linguri ulei floarea soarelui presat la rece
50 g pesmet fără gluten
Mod de preparare:
Încălzești cuptorul la 180 grade Celsius și tapetezi o tavă cu hârtie de copt.
Tai ceapa grosier și o pui împreună cu usturoiul în robotul de bucătărie și pulsezi de câteva ori.
Torni năutul (bine scurs de zeamā) și condimentele în robot, și pulsezi până când obții consistența dorită (personal prefer o compoziție mai grosieră).
Îți ungi mâinile cu ulei și formezi chifeluțe, apoi le dai prin pesmet fără gluten și le așezi pe tavă.
Introduci tava în cuptor pentru 15-20 minute. După coacere scoți tava din cuptor și lași chifteluțele să se răcească complet, apoi le transferi pe un platou și le păstrezi la frigider.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
Copyright © 2003-2024
FLAMA INVEST SRL | Sediu social: Bucuresti, Strada Splaiul Unirii, Nr. 168, Sector 4 | CUI: 15876859 | Reg. Com.: J40/14893/2003 | Obiect de activitate: 4719- Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vânzare predominantà de produse nealimentare | Punct lucru vanzari online: https://alimentespeciale.ro | Adresa punct de lucru: Sector 4, Strada Prasilei, Nr. 23, Bucuresti CUI 36053928 | CAEN 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul Caselor de comenzi sau prin internet | Autorizatie de functionare punct de lucru vanzari online: DSP Mun Bucuresti 2842/38444/14.12.2020 | Autorizatie DSVSA - 32395/25.02.2021