Oferte speciale

Produse noi

Monitorizare 

.

Cantare, termometre, tensiometre si glucometre pentru monitorizare, aerosoli, purificatoare si umidificatoare la preturi bune.

Subcategorii

 • Cantare

  Cantare atat pentru copii si bebelusi cat si pentru cantarirea hranei.

  Cantarirea bebelusului este esentiala pentru monitorizarea dezvoltarii copilului si pentru urmarirea constanta a aportului de greutate. De asemenea, esential in orice dieta este controlul foarte exact al cantatitii portiilor de mancare.

 • Termometre

  Termometre pentru copii si bebelusi.

  Termometrul este primul instrument cu care confirmam banuiala de febra a bebelusului.

 • Tensiometre

  Tensiometre pentru brat sau incheietura mainii.

  Monitorizarea periodica a tensiunii arteriale este importanta nu doar in cazul pacientilor diagnosticati cu hipertensiune arteriala.

 • Glucometre

  Glucometre.

  Diabetul zaharat este o afectiune caracterizata prin cresterea in sange a cantitatii de glucoza. Afla daca esti afectat!

 • Aerosoli Nebulizatoare

  Aerosoli, nebulizatoare.

  Tratamentul cu aerosoli este un tratament util pentru infectiile respiratorii, presupune inhalarea unor substante active pulverizate sub forma de vapori. Astmul si racelile rebele pot afecta starea de bine a persoanelor afectate. Nebulizatoarele pot fi o solutie pe langa tratamentul medicamentos recomandat de catre medic.

 • Purificatoare

  Purificatoare de apa si de aer.

  Purificatoarele de aer pot imbunatati substantial calitatea aerului din camera prin reducerea dramatica a sporilor si prafului.

 • Umidificatoare

  Umidificatoare de aer.

  Umidificatoarele performante au un higrometru incorporat care regleaza umiditatea produsea in camera astfel incat aerul sa fie cat mai potrivit pentru respiratie. Este stiut faptul ca aerul uscat usuca mucoasele si favorizeaza aparitia unor infectii.

 • Higrometre

  Higrometre de camera.

  Higrometrele sunt instrumente de masurare a umiditatii aerului din incapere. Aerul de respirat din timpul zilei si al noptii trebuie sa aiba un anumit procent de umiditate pentru o respiratie usoara si pentru a nu permite dezvoltarea unor culturi de mucegaiuri. Higrometrul ne poate oferi informatii despre gradul de uscaciue/umezeala din incapere.

 • Monitoare audio si video

  Monitoarele audio si video au fost concepute pentru a te ajuta sa fii in legatura cu bebelusul chiar si atunci cand nu sunteti amandoi in aceeasi incapere.

 • Amplificatoare auditive

  Imbunatateste semnificativ acuitatea auditiva, ideal pentru tulburarile de auz.