Urmareste comanda Urgent Cargus

Monitorizare 

.

Cantare si monitoare pentru bebelusi si adulti, purificatoare si umidificatoare pentru comfortul camerei tale.

Subcategorii

 • Cantare

  Cantare atat pentru copii si bebelusi cat si pentru cantarirea hranei.

  Cantarirea bebelusului este esentiala pentru monitorizarea dezvoltarii copilului si pentru urmarirea constanta a aportului de greutate. De asemenea, esential in orice dieta este controlul foarte exact al cantatitii portiilor de mancare.

 • Purificatoare

  Purificatoare de apa si de aer.

  Purificatoarele de aer pot imbunatati substantial calitatea aerului din camera prin reducerea dramatica a sporilor si prafului.

 • Umidificatoare

  Umidificatoare de aer.

  Umidificatoarele performante au un higrometru incorporat care regleaza umiditatea produsea in camera astfel incat aerul sa fie cat mai potrivit pentru respiratie. Este stiut faptul ca aerul uscat usuca mucoasele si favorizeaza aparitia unor infectii.

 • Higrometre

  Higrometre de camera.

  Higrometrele sunt instrumente de masurare a umiditatii aerului din incapere. Aerul de respirat din timpul zilei si al noptii trebuie sa aiba un anumit procent de umiditate pentru o respiratie usoara si pentru a nu permite dezvoltarea unor culturi de mucegaiuri. Higrometrul ne poate oferi informatii despre gradul de uscaciue/umezeala din incapere.

 • Monitoare audio si video

  Monitoarele audio si video au fost concepute pentru a te ajuta sa fii in legatura cu bebelusul chiar si atunci cand nu sunteti amandoi in aceeasi incapere.