Niciun produs
Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Mix pentru prajitura marmorata, fara gluten, 445g S.Martino
08084005
08084005
Nou
San Martino
Vanilia și ciocolata se întâlnesc într-un tort cu două tonuri cu adevărat original: un tort „marmorat”, moale, cu dospire rapida și care nu contine gluten. Nu numai un gust unic și învăluitor, ci și un desert ușor, care trebuie preparat cu ulei în loc de unt, cu 30% mai putine grăsime în comparație cu prăjiturile clasice dospite.
Curiozitate: Tortul marmorat este un desert al tradiției țărănești germane, un produs moale și foarte gustos potrivit în orice moment al zilei pentru simplitatea ingredientelor sale. Versiunea noastră fără gluten a fost creată pentru toți cei care nu pot introduce gluten în dieta lor și, în același timp, au nevoie sau doresc să nu-și supraîncărce dieta cu calorii.
De multe ori produsele fără gluten sunt preparate cu o cantitate mai mare de grăsimi pentru a le face mai plăcute, experții noștri au dezvoltat această rețetă cu un conținut redus de grăsimi, menținând în același timp aroma care caracterizează tortul marmorat.
Rețeta necesită utilizarea uleiului pentru prepararea deserturilor cu conținut scăzut de grăsimi saturate. Datele statistice din studiile științifice arată că pierderea în greutate se menține mai ușor în timp, dacă dieta este bine echilibrată și nu prea restrictivă.
Ideea originală: Serviti o porție de prăjitură marmorată fără gluten la micul dejun sau ca gustare vara, însoțită de un suc proaspăt de fructe. Iarna alaturi de un ceai fierbinte de plante pentru a vă bucura de fragezimea si gust.
Pachetul conține 1 pungă de 425g amestec de prăjituri, 1 pungă de 10g zahăr pudră și 1 pungă de 10g cacao cu conținut scăzut de grăsimi. Cu un singur pachet obțineți aproximativ 12 porții.
MOD DE PREPARARE:
Preîncălziți cuptorul (la 180 ° C pentru cuptorul electric sau la 160 ° C pentru cuptorul cu ventilatie). Se unge tava cu diametru de 24 cm cu ulei. Se toarnă conținutul pungii mari, se adaugă 3 ouă, 50 ml ulei și 2 linguri de apă într-un castron și se bate la cea mai mare viteză timp de 1 minut. Se toarnă jumătate de amestec în tigaie.
Se adaugă la amestecul rămas de cacao și se bate la cea mai mare viteză timp de 1 minut. Se întinde amestecul de ciocolată peste tort și se amestecă cu furculița creând dungi. Coaceți aproximativ 50 de minute pentru cuptorul electric sau aproximativ 45 de minute pentru cuptorul cu ventilatie. Scoateți din cuptor și lăsați-l să se răcească timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie. Se pudrează cu zahărul pudra înainte de servire.
Poate contine urme de soia si derivati.
Ingrediente
Amestec de prăjituri: zahăr, amidon de cartofi, amidon de porumb, agenți de creștere: tartrat de potasiu, hidrogen carbonat de sodiu, făină de orez, amidon, sare, arome.
Zahăr pentru glazura (2,2%): zahăr impalpabil care conține amidon de porumb pentru uz alimentar.
Cacao degresata (2,2%).
** Preparat conform instrucțiunilor folosind ouă, ulei de măsline și apă.
Produsul permite obținerea a aproximativ 12 porții de câte 48 g fiecare.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
Copyright © 2003-2024
FLAMA INVEST SRL | Sediu social: Bucuresti, Strada Splaiul Unirii, Nr. 168, Sector 4 | CUI: 15876859 | Reg. Com.: J40/14893/2003 | Obiect de activitate: 4719- Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vânzare predominantà de produse nealimentare | Punct lucru vanzari online: https://alimentespeciale.ro | Adresa punct de lucru: Sector 4, Strada Prasilei, Nr. 23, Bucuresti CUI 36053928 | CAEN 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul Caselor de comenzi sau prin internet | Autorizatie de functionare punct de lucru vanzari online: DSP Mun Bucuresti 2842/38444/14.12.2020 | Autorizatie DSVSA - 32395/25.02.2021