Mix, pentru pizza, fara gluten, bio, 350g Ma Vie Sans Gluten

VN-3380380076060

VN-3380380076060

Nou

Ma vie sans Gluten

Ma vie sans Gluten

Produs vegan, fara gluten, amestec perfect pentru realizarea aluatului pentru blat de pizza in numai 5 minute.

Mai multe detalii

In stoc

30.37 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Mix, pentru pizza, fara gluten, bio, 350g Ma Vie Sans Gluten

Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten,
Gramaj: 350g
Descriere produs: amestec bio ideal pentru preparare blat de pizza in numai 5 minute. ajunge pentru 3 blaturi de 25cm diametru
Caracteristici produs:
- aluat fin si neted, gata în 5 minute
- 1 plic = 3 pizza
- mai multe variante posibile: focaccia, calzone, crackers
- baza de cereale : faina de orez + faina de naut

Ingrediente:
Faina de orez alb*, faina de orez semi-integral*, amidon de manioc*, faina de naut*, praf de copt* (amidon de porumb*, tartrat monopotasic, bicarbonat de sodiu), Mix’Gom* (psyllium blond*, guma de salcam*), maia deshidratata si devitalizata de hrisca* si de quinoa*, sare marina. *cultura ecologica.
VALORI NUTRITIONALE per 100g:
Valoare energetica: 325 kcal / 1360 kJ,
Proteine: 5.9g,
Glucide: 76.5g
din care zaharuri: 0.0g,
Grasimi: 1g
din care acizi saturati: 0.0g,
Sare 1.2g
Fibre 4.5g

Metoda de preparare pentru o pizza :
Ingrediente: 120 g Amestec pentru pizza + 11 cl de apa calda + 1 lingurita ulei de masline 1 lingurita suc de lamaie
Se prepara blatul:
Se amesteca ingredientele in ordinea de mai sus, adaugand treptat pana la omogenizare.
Se framanta pana cand aluatul este neted si usor lipicios.
Se pune aluatul intre o foaie de copt si o folie de plastic, apoi intindeti cu sucitorul.
Aceasta tehnica impiedica aluatul sa se lipeasca
Dupa indepartarea foliei adaugati umplutura si apoi coaceti 20-25 minute in cuptor incalzit la 210°C.
In cazul in care umplutura este umeda (legume apoase, etc), aveti posibilitatea de a precoace aluatul 10 minute inainte de a adauga garnitura.
Alergeni: garantat fara gluten
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten.

Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina
Tara de origine: Agriculture UE/non UE
Termen valabilitate optima (BBD - best before date): 12 luni
Certificator: FR-BIO-01
Certificat fara gluten: AFDIAG FR-011-115

Fabricat in Franta. Origine: Agricultura UE / non UE.

Nota 
2016-12-11

Recomand

Cat ai bate din palme blatul de pizza este gata.

    Scrie opinia ta !

    Scrie un comentariu

    Mix, pentru pizza, fara gluten, bio, 350g Ma Vie Sans Gluten

    Mix, pentru pizza, fara gluten, bio, 350g Ma Vie Sans Gluten

    Produs vegan, fara gluten, amestec perfect pentru realizarea aluatului pentru blat de pizza in numai 5 minute.

    30 alte produse din aceeași categorie:

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: