Niciun produs
Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Mix pentru paine integrala, fara gluten, 1000g Nutrifree
Produs fara gluten, fara grau, fara lapte, sursa de fibre
Ingrediente: amidon de porumb, faina de orez, faina de hrisca 10.5%, amidon de tapioca, zahar, tarate de orez 3%, fibre de psyllium, Adaosuri: faina de guar, E464, sare, arome .
Poate contine urme de MUSTAR si SOIA.
Valori Nutritionale (analiză per 100g):
Valoare energetica 1451 kj / 342 kcal,
Grasimi 1.0g, din care grasimi saturati 0.2g,
Carbohidrati 78g, din care zahar 4.5g,
Fibre 4.5g,
Proteine 2.9g,
sare 1.5g
Mod de preparare: 500g Mix Pane Integrale Nutrifree, 500 g apă, 7g drojdie de bere uscata, 15 g ulei de masline extra virgin, faina de prafuit (50% faina finissima de porumb, 50% Faina de orez Nutrifree). Dizolvam drojdia in apa calduta.
Punem faina intr-o oala si framantam impreuna cu drojdia.
Amestecam continuu si adaugam ulei de masline si sare.
Amestecam pana cand aluatul devine uniform, fara noduri. Intr-o oala plastica unsa lasam sa creasca timp de o ora. Preincalzim cuptorul la 200 C, asezam aluatul pe hartie de copt prafuita cu faina. Impartim aluatul in doua parti egale si punem in cuptor preincalzit si coacem 30-40 de minute
Produs in Italia.
Recomand
Painea a iesit din prima. Are gust si nu este sfaramicioasa.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
Copyright © 2003-2024
FLAMA INVEST SRL | Sediu social: Bucuresti, Strada Splaiul Unirii, Nr. 168, Sector 4 | CUI: 15876859 | Reg. Com.: J40/14893/2003 | Obiect de activitate: 4719- Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vânzare predominantà de produse nealimentare | Punct lucru vanzari online: https://alimentespeciale.ro | Adresa punct de lucru: Sector 4, Strada Prasilei, Nr. 23, Bucuresti CUI 36053928 | CAEN 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul Caselor de comenzi sau prin internet | Autorizatie de functionare punct de lucru vanzari online: DSP Mun Bucuresti 2842/38444/14.12.2020 | Autorizatie DSVSA - 32395/25.02.2021