Mix pentru paine fara gluten cu seminte de chia x 500g Nominal Măreşte

Mix pentru paine fara gluten cu seminte de chia x 500g Nominal

8594010190889

8594010190889

Nou

Nominal

Nominal

Mix de paine fara gluten, lapte, oua, coloranti artificiali, arome artificiale, conservanti.

Mai multe detalii

In stoc

21.77 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Mix pentru paine fara gluten cu seminte de chia x 500g Nominal

Ingrediente: amidon de grau degluteinizat, faina de mei, faina de lupin, fulgi de cartofi, seminte de chia 5%, faina de in, agent ingrosare: faina de guar, zahar, sare.

Pentru prepararea painii mai e nevoie, pe langa mix, de ingrediente precum: apa, ulei si drojdie.

Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: valoare energetica 1454 kJ/344 kcal; grasimi 3 g, din care acizi grasi saturati 0.4 g; glucide 67 g, din care zaharuri 3.5 g; fibre 9.5 g; proteine 7.5 g; sare 1.9 g. .

Reteta de baza: 500 g mix de faina, 500 ml de apa, 20 ml ulei, 15 g drojdie proaspata (sau 5 g drojdie uscata).

Prepararea painii intr-un cuptor normal: Conform retetei, amestecati toate ingredientele deodata si framantati, pana obtineti un aluat omogen, apoi lasati-l sa se odihneasca aprox. 5 min. Puneti aluatul intr-o forma pentru paine unsa cu ulei, pe care puteti presara faina de hrisca. Umpleti forma de paine pana la aprox 3/5 din inaltimea ei. Se lasa sa creasca 45-60 min. (la o temperatura de 35°C). Se coace in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 50-60 de minute. Pentru prepararea produselor de patiserie mai mici (de ex. chifle, baghete sau ciabatta) folosim cu 20 ml de apa mai putin. Prelucram aluatul in acelasi mod. Pentru coacerea baghetelor, folosim o placa speciala ondulata pentru baghete. Timpul de coacere pentru baghete si chifle este de 40 min la 180°C si apoi la 220°C timp de 20-25 min. 

Prepararea painii in masina de paine: Se toarna apa calduta si ulei in vasul de copt, se adauga drojdia proaspata (sfaramata) sau cea uscata si se adauga mix-ul pentru paine. Doza recomandata de drojdie si apa se aplica programelor de coacere fara gluten cu o durata de dospire de aprox. 45-50 min. si durata de coacere de aprox. 60 min. Aluatul nu trebuie amestecat din nou in timpul dospirii. In functie de tipul masinii de paine si de durata programului utilizat, putem ajusta temperatura apei si cantitatea de drojdie. Daca painea este dospita inegal (cu pori mari si neuniformi), reduceti doza de drojdie sau folositi apa mai rece. Daca, pe de alta parte, painea este putin dospita, cu aspect dens crapat la suprafata, folositi mai multa drojdie sau apa mai calda. In primele minute de amestecare, dezlipiti aluatul de pe peretii vasului, ajutandu-va de o spatula moale. Taiati painea dupa ce se raceste complet.

Semintele de chia contin peste 30% fibre, solubile si insolubile. Aproximativ  30% din continutul de grasimi, este reprezentat de a acizii grasi Omega-3. De asemenea, semintele de chia sunt cunoscute pentru continutul lor de proteine si minerale.

Scrie un comentariu

Mix pentru paine fara gluten cu seminte de chia x 500g Nominal

Mix pentru paine fara gluten cu seminte de chia x 500g Nominal

Mix de paine fara gluten, lapte, oua, coloranti artificiali, arome artificiale, conservanti.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: