Mix, pentru paine, din ovaz, fara gluten, 500g Spilberger

BG-63216

BG-63216

Nou

Spielberger

Spielberger

Cu amestecul nostru de copt, toata lumea poate coace rapid si usor o pâine delicioasa, fara gluten.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

21.79 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Mix, pentru paine, din ovaz, fara gluten, 500g Spilberger

Ovazul este o cereala în mod natural fara gluten si un adevarat superaliment cu vitamine si minerale valoroase precum vitaminele B, vitamina E, potasiu, fier si zinc. În plus, pâinea din cereale integrale are un continut ridicat de proteine si fibre. Ovazul bio este deosebit de bogat în fibre alimentare beta-glucan. Acest lucru face din ovaz un superaliment foarte special, deoarece beta-glucanul are un efect pozitiv asupra colesterolului si a nivelului de zahar din sânge.

Pâinea cu ovaz este baza perfecta pentru un mic dejun sanatos.

Ingrediente: fulgi de ovaz fragezi fara gluten** 68%, faina integrala de orez** 17%, faina integrala de teff* 11%, sare de mare, maia de quinoa* produse din faina de quinoa*, produse din faina de orez*, culturi starter, faina din samburi de roscove*, zahar brut din trestie**. *provin din agricultura ecologica, **provin din agricultura biodinamica

Pentru amestecul de copt se folosesc fulgi de ovaz fragezi, fara gluten, care sunt fabricati manual în moara de fulgi a lui Spielberger Mühle. Ovazul este pastrat fara contaminare de la cerealele care contin gluten, atât în timpul cultivarii, cât si în timpul procesarii si, prin urmare, este garantat fara gluten. Chiar si persoanele care trebuie sa se descurce fara gluten pot tolera acest ovaz, deoarece structura proteica a ovazului difera de cea a grâului, secara, orz si spelta.

Acordarea sigiliului fara gluten al Societatii Germane pentru Celiaci confirma acest lucru.

Pentru prepararea painii mai sunt necesare:

  • 1 pachet de drojdie uscata
  • 35 ml ulei de prajit
  • 480 ml apa


Timp de preparare:

  • aproximativ 10 minute
  • timp de crestere: 30 min
  • timp de coacere: aproximativ 55 minute

Mod de preparare: adaugati drojdia uscata în amestecul de copt într-un bol si amestecati bine. Se adauga apa si uleiul si se framanta totul cu mixerul cu carlig pentru aluat pana la un aluat foarte lipicios, moale. Aluatul creste la loc cald timp de aproximativ 30 de minute si se lasa sa se umfle.
Preîncalziti cuptorul la 200°C caldura sus/jos. Se unge cu ulei o tava de paine 25 x 11 cm si se toarna aluatul. Se netezeste suprafata cu mâinile umede si se unge cu ulei. Umpleti un vas mic, rezistent la cuptor, cu apa fierbinte si puneti-l pe podeaua cuptorului.

Coaceti pâinea pe gratarul din mijloc în cuptorul preîncalzit timp de 50-60 de minute. Dupa 10 minute de coacere, reduceti temperatura la 180°C. Pâinea este gata atunci când auziti o bataie goala pe fundul tigaii. Scoateti imediat pâinea finita din tava de copt si lasati-o sa se raceasca pe un gratar.

Mix pentru paine din ovaz bio FARA GLUTEN Spielberger este potrivita si pentru masina de copt.

Variante:

  • stropiti pâinea cu ovaz sau seminte fara gluten înainte de coacere.
  • framântati pâna la 4 linguri de seminte in aluatul de pâine finit.

Scrie un comentariu

Mix, pentru paine, din ovaz, fara gluten, 500g Spilberger

Mix, pentru paine, din ovaz, fara gluten, 500g Spilberger

Cu amestecul nostru de copt, toata lumea poate coace rapid si usor o pâine delicioasa, fara gluten.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: