Mix pentru paine fara gluten cu faina de castane x 500g Hammer Muhle Măreşte

Mix pentru paine fara gluten cu faina de castane x 500g Hammer Muhle

HM823141

HM823141

Nou

Hammer Muhle

Hammer Muhle

Mix pentru paine fara gluten cu faina de castane fara gluten.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

21.1 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Mix pentru paine fara gluten cu faina de castane x 500g Hammer Muhle

  • Mix pentru pâine cu 7% făină de castane
  • Fără gluten
  • Fără lactoză*
  • Pregătire ușoară

Ingrediente: amidon de porumb, amidon de cartofi, făină de orez, făină de cartofi, făină de castane, aluat acru uscat fără gluten (făină de orez), zahăr, sare, agent de îngroșare: gumă de guar, fibre de mere.
Pentru coacere.
*=Conținut rezidual de lactoză ˂ 0,1 g/ 100 g

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetică 1376 kJ/ 324 kcal
Grăsimi, din care: 0,6 g
- acizi grași saturați 0,1 g
Carbohidrați, din care: 76 g
- zaharuri 3,9 g
Fibre 2,8 g
Proteine 2,2 g
Sare 2,1 g

Notă: Cantitatea de lichid din rețeta de bază este pentru o tavă cu diametrul de 25 cm. Pentru a coace pâinea fără o tavă cu aceste dimensiuni, reduceți cantitatea de apă cu aproximativ 100 ml și pe cea de făină cu 2 linguri. Dacă aceste cantități sunt necesare, le puteți adăuga ulterior la aluat. Puneți aluatul la crescut într-un vas pentru gătit.

Rețeta de bază pentru pâinea de castane
Cuptor: Amestecați 500 g de mix pentru pâine cu 7 g de drojdie uscată, frământați cu 450 ml apă și 2 lingurițe de ulei. Puneți aluatul într-o tavă de pâine și lăsați-l să crească aproximativ 45 min. Ungeți aluatul cu ulei sau făină și tăiați-l după cum doriți. Preîncălziți cuptorul la 210 C și coaceți la o temperatură mai scăzută timp de circa 50-60 min.
Automat de pâine: 500 g de mix pentru pâine, 5 g de drojdie uscată, 450 g apă, 20 g ulei. Adăugați ingredientele în ordinea precizată de instrucțiunile de folosire a automatului dumneavoastră de pâine. Recomandăm prepararea pâinii folosind un program de bază.

A se păstra într-un loc uscat, ferit de căldură.
A se consuma înainte de data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Hammermühle GmbH

Scrie un comentariu

Mix pentru paine fara gluten cu faina de castane x 500g Hammer Muhle

Mix pentru paine fara gluten cu faina de castane x 500g Hammer Muhle

Mix pentru paine fara gluten cu faina de castane fara gluten.

30 alte produse din aceeași categorie: