Niciun produs
Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Mix pentru chec marmorat fara gluten bio
Ingrediente: Ingrediente pentru amestecul de copt: faina de orez*, zahar de trestie*, amidon de porumb*, faina de cocos*, gris de orez*, praf de copt* (amidon de tapioca*, agent de crestere*, carbonat de sodiu; acidulanti: tartrat de potasiu, pulbere de suc de lamaie*, agent de ingrosare: guma de guar*), făină de lupin dulce*, ingrosator: faina de roscove*; acidifiant: tartrat de potasiu; sare; emulgator: lecitina* (floarea soarelui*).
Ingrediente plic aroma: cacao*.
*provin din agricultura ecologica.
Mod de preparare: se adauga amestecul de copt impreuna cu 200 ml apa minerala (la temperatura camerei) si 75ml ulei vegetal intr-un castron si se amesteca (aproximativ 2 minute) cu un tel pana se obtine omogenizarea continutului. Cu ajutorul unei spatule se adauga 2/3 din continut in tava (avand lungimea de 20 cm) pre-unsa cu ulei vegetal. Intr-un alt castron se amesteca 4 linguri de apa impreuna cu cacao, iar apoi continutul obtinut se adauga inauntrul amestecului initial si se rasuceste cu o furculita pentru a obtine forma spiralei. Preincalziti cuptorul la 180 C si coaceti pe sina inferioara timp de 45-55 minute. Cand timpul de coacere s-a terminat, faceti un test cu ajutorul unei scobitori si impungeti mijlocul checului, daca aceasta se lipeste de produsul finit, mai lasati la copt aproximativ 5 minute dupa care repetati procesul pana la obtinerea rezultatului dorit. La final, lasati produsul inca 15 minute in forma de coacere, dupa care rasturnati-l pentru a se putea racii.
Valori nutritive: kj: 1531 kcal: 365
grasimi: 14 acizi grasi saturati: 1,8g
glucide: 55g zaharuri: 24g
fibre: 3,4g
proteine: 4,0g
sare: 0,43g
* - doza zilnica recomandata
Alergeni: Lupin
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: