Mix, pentru chec, cu ciocolata, fara gluten, bio, 400g Biovegan

BG-10204

BG-10204

Nou

BioVegan

BioVegan

Amestec bio de copt pentru chec de ciocolată suculent cu extra multe chipsuri de ciocolată.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

29.6 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Mix, pentru chec, cu ciocolata, fara gluten, bio, 400g Biovegan

Amestec bio de copt pentru chec de ciocolată suculent cu extra multe chipsuri de ciocolată. Chec-ul nostru de ciocolată oferă momente de fericire cu ciocolată vegana și fără gluten. 

Ingrediente:  zahăr brut din trestie*, făină de orez*, amidon de porumb*, 11,1 % glazura neagra*1 (masa de cacao*3, zahăr*, unt de cacao*3), 7,1 % pudră de cacao*3, agent de creștere: bicarbonat de sodiu; fibre de mere*, acidifiant: tartrat de potasiu 2; agent de îngroșare: faina de roșcove*; sare, emulgator: lecitina* (floarea-soarelui*); agent de îngroșare: gumă de guar*. *din cultivarea ecologică controlată. 1. Cacao: minim 53% 2. Piatră de vin. 3. Rainforest Alliance Certified

Valori nutritive:
kj: 1404kcal: 335
grasimi: 16g
glucide: 43g
zaharuri: 22g
fibre: 2.7g
proteine: 4.0g
sare: 0.65g

Mod de preparare mix pentru chec cu ciocolata FARA GLUTEN:
mai ai nevoie de:

  • 300 ml băutură din soia
  • 100 g margarină moale
  • tava pentru paine (20-25 cm)
  • mixer manual cu tel

Preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180°C cu aer circulant sau căldură sus/jos și ungeți bine tava de copt.

Pune amestecul de copt cu băutura de soia și margarina într-un bol de amestecare. Folosind un mixer de mână prevăzut cu tel, amestecați totul pentru scurt timp la viteză mică. Apoi continuați să bateți timp de 2 minute la cel mai înalt nivel până când amestecul devine cremos și pufos. Pune aluatul in tava de paine si netezeste-l putin.

Coaceți chec-ul de ciocolată pe grătarul din mijloc pentru aproximativ 50 de minute la 180 °C aer circulant sau aproximativ 60 de minute la 180°C căldură sus/jos. La sfârșitul timpului de coacere, testați starea de coacere cu o tija de lemn în mijlocul chec-ului. Daca aluatul se lipeste de bat, mariti timpul de coacere cu aproximativ 5 minute daca este necesar si incercati din nou.

Mai intai se lasa chec-ul sa se odihneasca in tava pe un gratar timp de 15 minute, apoi se scoate din tava si se lasa sa se raceasca complet pe gratar.

Sfat: puteți pregăti tortul de ciocolată si cu alte băuturi vegetale. Vă rugăm să rețineți că consistența poate varia atunci când utilizați alte băuturi vegetale. Recomandăm băutura de soia pentru preparare.

Chec-ul poate fi acoperit cu glazura de ciocolata dupa ce s-a racit.

Scrie un comentariu

Mix, pentru chec, cu ciocolata, fara gluten, bio, 400g Biovegan

Mix, pentru chec, cu ciocolata, fara gluten, bio, 400g Biovegan

Amestec bio de copt pentru chec de ciocolată suculent cu extra multe chipsuri de ciocolată.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: