Mix pentru aluat de pizza fara gluten bio x 300g BioVegan

BG-10137

BG-10137

Nou

BioVegan

BioVegan

Mix de faina pentru pizza fara gluten.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

27.12 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Mix pentru aluat de pizza fara gluten bio x 300g BioVegan

Ingrediente: făină integrală de orez*, amidon de cartof*, făină de orez* 11%, făină de mei* încolțit, praf de copt*¹(amidon de tapioca*, agent de creștere: carbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de potasiu², praf de suc de lămâie*, agent de îngroșare: gumă de guar*), drojdie uscată*, maia din extract de quinoa*, produse de moara din orez*), proteine de in*, sare, făină de semințe de chia* (Salvia hispanica), făină de semințe de in*, tarate de psyllium*, fibre de morcov*, agent de îngroșare: gumă de roșcove*, gumă de guar*. *provin din agricultură ecologică.

Amestecul de aluat de pizza conține: 300g mix de faina de pizza suficient pentru 2 pizza x 28 cm ø sau 1 tavă de copt (30 x 40 cm).

1. Preparare: amestecati conținutul amestecului de copt cu 20ml ulei și 250ml apă călduță și
se procesează cu un tel de aluat timp de aproximativ 2 minute. Apoi frământați din nou aluatul cu mâna și modelați-i o bilă. Puneti-l într-un bol de amestecare într-un loc cald timp de 30 de minute, acoperit cu o cârpă umedă. După timpul de odihnă, întindeți aluatul cu sucitorul pe o suprafață de lucru bine făinată. Se aseaza pe 2 foi de copt rotunde (ø 28 cm) unse cu unt sau se trage pe o tava patrata (30 x 40 cm) tapetata cu hartie de copt.
Sfat: Pentru o pizza foarte usoara, mai lasati aluatul sa se odihneasca inca 30-45 de minute. Apoi, întindeți uniform baza de pizza cu sos de roșii sau piure și acoperiți-o după cum doriți.

2. Coacerea: fie preîncălziți cuptorul la 200°C și coaceți pizza pe grătarul inferior timp de 20 de minute sau preîncălziți la 225°C căldură sus/jos și coaceți pizza pe grătarul inferior timp de 25 de minute.

Scrie un comentariu

Mix pentru aluat de pizza fara gluten bio x 300g BioVegan

Mix pentru aluat de pizza fara gluten bio x 300g BioVegan

Mix de faina pentru pizza fara gluten.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: