Mix paste fainoase fara gluten, fara lactoza x 1000g Nutrifree Măreşte

Mix paste fainoase fara gluten, fara lactoza x 1000g Nutrifree

ADA009

ADA009

Nou

Nutrifree

Nutrifree

Produs fara gluten, fara lactoza.

Mai multe detalii

In stoc

25.23 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Mix paste fainoase fara gluten, fara lactoza x 1000g Nutrifree

Produs fara gluten, fara lactoza.

Ingrediente: amidon de porumb, amidon de tapioca, faina de orez, faina de porumb, agent de ingrosare: guma de xantan.
Poate contine urme de MUSTAR.

Valori Nutritionale/100g:
Valoare energetica 1501 kj / 354kcal,
Proteine 2.3,
Carbohidrati 83.7g, din care zahar 0.1g,
Grasimi 0.5g, din care grasimi saturate <0.1g,
Fibre alimentare 2.3g;
Sare <0.1g.

Ingrediente pentru reteta de baza: 250g Mix per Pasta, 3 ou mai mare sau 4 mai mic.
Mod de preparare: Amestecati Mixul cu oua si framantati pana cand veti obtine un aluat omogen si neted, daca amestecul este prea tare puteti sa agaugati putina apa. Lasati sa stea aluatul timp de 10 minute, apoi se imparte aluatul in bucati mai mici si formati dupa preferinta.
Aluatul obtinut se poate folosi pentru paste simple, sau umplute.

Produs in Italia.

Scrie un comentariu

Mix paste fainoase fara gluten, fara lactoza x 1000g Nutrifree

Mix paste fainoase fara gluten, fara lactoza x 1000g Nutrifree

Produs fara gluten, fara lactoza.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: