Mix Pan (Mix B) Faina fara gluten pentru paine x 1Kg Dr. Schar

100601

Nou

Dr. Schar

Mix perfect pentru a prepara paine fara gluten. Produs dietetic indicat in diete fara gluten. Este optim pentru paine si pizza.

Mai multe detalii

In stoc

24,44 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0757.422.497 | 0723.675.672 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 150 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 250 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Mix Pan (Mix B) Faina fara gluten pentru paine x 1Kg Dr. Schar

Prepara paine fara gluten. Produs dietetic indicat in diete fara gluten. Este optim pentru paine si pizza.
Aceasta faina este realizata din ingrediente naturale fara gluten. 
Ingrediente: Amidon din porumb, faina de orez, proteine din lupin, dextroza, psyllium, agent de ingrosare hidroxipropilmetil celuloza, sare, fibre din mar.

Poate contine urme de soia.
Nu contine: Gluten | Grau | Lactoza.
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
A se consuma de preferinta inaintea datei inscriptionate pe ambalaj.
Produs in Italia pentru Dr. Schar AG.

Mod de administrare: Se utilizeaza in preparate de bucatarie pentru hrana zilnica, oferind un supliment alimentar sigur persoanelor cu intoleranta la gluten. 

Informatii nutritionale:100g
Valoarea energetica: kj 1461/ kcal 345,
Proteine: 3.7g,
Carbohidrati: 77g - din care zaharuri: 4.0 g,
Grasimi: 1.1g - din care acizi grasi saturate: 0.3g,
Fibre: 6.1g, Sodiu: 1g.

PAINE FARA GLUTEN PREPARATA ACASA
Ingrediente: 350ml, apa, 1 lingurita sare, 20g ulei de masline 350g 
Faina MIX B  Schar , 7g drojdie uscata
Mod de preparare :
Se pune faina intr-un bol iar cu o lingura faceti o gropita la mijloc topirea drojdiei: intr-un bol mic se topeste drojdia in apa, la o temperatura maxima de 40°C.
Se pune drojdia in faina preparata in prealabil adaugand putin zahar, amestecand cu lingurita si acoperiti cu putina faina.
Asa se obtine preamestecul care se lasa la repaus 10 minute intr’un loc caldut pana ce deasupra se formeaza crapaturi. Adaugati in aluat restul de ingrediente. Amestecati totul cu mana sau mai bine cu mixerul timp de 5 minute.
Dospirea Aluatului:
Odata ce aluatul devine omogen lasati-l la crescut intr-un ambient cald si umed, la o temperatura de 27°C - 30°C, acoperind bolul cu un prosop  putin umezit sau folie transparenta pentru a mentine umiditatea aluatului. Daca temperatura scade, se poate pune aluatul la cuptor la o temperatura maxima de 40°C.
Aceasta faza de crestere, dospirea, face ca aluatul sa devina poros. Timpul de dospire dureaza 20-30 min, la finalul acestui timp aluatul trebuie sa’si dubleze volumul.
Odata terminata dospirea, framantati din nou aluatul pana se obtine o structura omogena. Modelati painea in forma dorita, puneti’l intr-o tava si lasati-l la repaus, inca 15 min.
Ungerea suprafetei.Pentru a da painii o culoare aurie inainte de a-l pune la cuptor ungeti pe deasupra cu lapte sau un ou batut si dupa gust presarati cu seminte, mac sau susan.
Preincalziti cuptorul dupa care, int-un vas termorezistent puneti apa, pana la maximum. Puneti’l in cuptor sub grila de coacere a painii.
Acest truc permite sa mentineti un mediu cald si umed, ideal pentru a mentine aluatul moale in timpul coacerii.
Asezati painea intr-o tava acoperita cu hartie cerata si puneti-l la copt pana devine aurie.
Painea, prajiturile, pizza  se pot conserva pentru timp indelungat in congelator puse in pungi la nevoie se dezgheata la temperatura camerei apoi puneti la cuptor incalzit pana la 200°C pentru cateva minute inainte de a le servi la masa.

Pizza sau paine:
Ingrediente:
150g Mix B Schär, 5g drojdie proaspata,90g apa calda, 5g sare, ulei de masline dupa gust,ciuperci, sunca presata taiat fin, mozarella,condimente, etc...
Mod de preparare:
        Se dizolva drojdia in apa calda (se pune deoparte putina apa),
        Se adauga faina cernuta si se framanta.
        Se topeste sarea in apa ramasa si se adauga in aluat,
        Se adauga putin ulei de masline si se framanta.
        Se modeleaza pentru pizza intr-o forma rotunda (iar pentru paine in forma dorita)
        Se lasa aluatul la dospit intr-un loc cald pentru 30 min.
        Cand aluatul isi dubleaza volumul se intinde cu facaletul, dupa care se pune pe o tava.
        Se pune deasupra sucul de rosii, mozzarella taiata cubulete, sunca presata si ciupercile feli etc
        Se pune in cuptorul incalzit la 200 gr.C pentru 30min.





Nota 
2016-12-11

Excelenta

Am citit multe despre faina de la Schar si am zis sa o incerc. Va recomand sa faceti la fel. Nu o sa va para rau.

    Scrie opinia ta !

    Scrie un comentariu

    Mix Pan (Mix B) Faina fara gluten pentru paine x 1Kg Dr. Schar

    Mix Pan (Mix B) Faina fara gluten pentru paine x 1Kg Dr. Schar

    Mix perfect pentru a prepara paine fara gluten. Produs dietetic indicat in diete fara gluten. Este optim pentru paine si pizza.

    30 alte produse din aceeași categorie:

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: