Mix, bread (mix B), faina, fara gluten, pentru paine, 1Kg Schar

100601

100601

Nou

Dr. Schar

Dr. Schar

Faina fara gluten pentru paine. Produs dietetic pentru dietele fara gluten.

Mai multe detalii

In stoc

32.95 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Mix, bread (mix B), faina, fara gluten, pentru paine, 1Kg Schar

Produs dietetic pentru dietele fara gluten.

Ingrediente: amidon de porumb, făină de orez, fibre vegetale (psyllium, bambus), făină integrală de orez 3,8%, făină de linte 3,6%, dextroză, agent de îngroșare: hidroxipropilmetil celuloză; sare.

Poate conține urme de soia.

Nu contine: Gluten | Grau | Lactoza.

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A se consuma de preferinta inaintea datei inscriptionate pe ambalaj. Produs in Austria pentru Dr. Schar AG.

Valoare energetica 1459 kJ/ 344 kcal
Lipide 0.6 g
Din care saturate 0.1g
Carbohidrati 80.0g
Din care dizaharide 2.8g
Fibre 5.3g
Proteine 2.5g
Sare 0.76g

Brownies fara gluten

Ingrediente:

• 60g ciocolata neagra, tocata (cititi eticheta sa fie fara lactate daca suferiti de intoleranta la lactoza)

• 125ml ulei de cocos (sau alt ulei vegetal cu gust neutru)

• 3 oua

• 120g zahar brun

• 1 lingurita extract de vanilie

• 70g mix de faina fara gluten Dr Schar

• 70g cacao

• 1/4 lingurita sare

• 1/4 lingurita bicarbonat

 

Mod de preparare:

1. Pre-incalziti cuptorul la 180C si tapetati o forma de copt mica cu hartie de copt.

2. Topiti ciocolata cu uleiul intr-un vas termorezistent asezat pe o baie de aburi apoi dati deoparte.

3. Mixati ouale cu zaharul pana isi tripleaza volumul si devin spumoase.

4. Adaugati vanilia si ciocolata topita.

5. Amestecati faina, cacaoa, bicarbonatul si sarea intr-un bol apoi incorporati acest amestec in crema de oua si ciocolata.

6. Turnati aluatul in tava si coaceti pentru 25-30 minute, nu mai mult caci tind sa se usuce.

7. Lasati sa se raceasca in tava apoi taiati in patrate mici.

Nota 
2016-12-11

Excelenta

Am citit multe despre faina de la Schar si am zis sa o incerc. Va recomand sa faceti la fel. Nu o sa va para rau.

    Scrie opinia ta !

    Scrie un comentariu

    Mix, bread (mix B), faina, fara gluten, pentru paine, 1Kg Schar

    Mix, bread (mix B), faina, fara gluten, pentru paine, 1Kg Schar

    Faina fara gluten pentru paine. Produs dietetic pentru dietele fara gluten.

    30 alte produse din aceeași categorie:

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: