Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Mix pentru paine fara gluten x 1kg Nutrifree
Ingrediente: amidon de porumb, faina de orez, amidon de tapioca, zahar, fibre vegetale, sare.
Adaosuri: faina de guar, E464 (hidroxipropilmetilcelulosa), arome.
Poate contine urme de soia si mustar.
Valori Nutritionale (analiza per 100ml):
Valoare energetica 1521 kj / 358 kcal,
proteine 1,8;
carbohidrati 55,7 g;
glucide 3,6g;
lipide 0,9 g;
lipide saturate 0,3 g;
fibre alimentare 1,9 g;
sodiu 1,9 g.
Alergeni: produs certificat fara gluten, ou, lapte, soia.
Mod de preparare:
500g Mix, 380-400g apa, 15g drojdie proaspata, 10g sare, 20g ulei de masline extra virgin.
Dizolvam drojdia in apa calduta.
Punem faina intr-o oala si framantam impreuna cu drojdia.
Amestecam continuu si adaugam ulei de masline si sare.
Amestecam pana cand aluatul devine uniform, fara noduri.
Formam aluatul dupa dorinta (se poate face si chifle) si il lasam sa creasca timp de o ora, la temperatura camerei.
Daca dorim sa facem paine, punem faina pe maini si framantam din aluatul crescut forma de paine.
Punem aluatul format intr-o tava si lasam inca 20 de minute.
Coacem in cuptor preincalzit la 180-200C aproximativ 30-40 de minute.
Excelenta
Painea este foarte buna si moale mult timp.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: