Faina, universala, fara gluten, Mix It, 500g Schar

100610

100610

Nou

Dr. Schar

Dr. Schar

Produs dietetic pentru dietele fara gluten.

Mai multe detalii

In stoc

16.94 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Faina, universala, fara gluten, Mix It, 500g Schar

Pentru regimul dietetic al intolerantelor la gluten .

Ingrediente: Amidon din porumb,  făină de orez,  făină de porumb, agenți de ingroșare: guma guar, dextroza 

Alergeni: Poate contine urme de soia.

Nu contine: Gluten | Grau | Lactoza.

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A se consuma de preferinta inaintea datei inscriptionate pe ambalaj.
Produs in Austria pentru Dr. Schar AG.

Informatii nutritionale per 100 g:
Valoarea energetica 1459 kJ/344 kcal
Grasimi 0.5 g acizi grasi saturati 0.1 g
Carbohidrati 82g din care zaharuri 1,7g
Fibre 4.7 g
Proteine 1 g
Sare 0.01 g

Pizza verde vegana fara gluten

Ingrediente:

Pentru blatul de pizza fara gluten:

• 300 g faina fara gluten MixIt Universal de la Schar

• 250 ml apa calda

• 2 Linguri ulei de masline

• ½ lingurita sare

1 plic de drojdie Lievito

• 6 cubulete de spanac congelat, puse la decongelat

• 6 bucati mici de broccoli congelat, puse la decongelat

• 150g tofu, simplu sau afumat, dat pe razatoare (cel afumat e mai potrivit; ii da un gust ca de cascaval afumat)

• cateva masline umplute cu usturoi de la Organico (sunt genialeee!!!)

• vreo 4 linguri pesto vegan, fara gluten de la Meridian

 

Mod de preparare:

Amesteca intr-un bol toate ingredientele pentru blatul de pizza.

Amesteca folosind o lingura. Coca rezultata va fi extrem de lipicioasa si moale.

Pune hartie de copt intr-o tava de cuptor, unge-o cu putin ulei si toarna coca de pizza in mijloc.

Intinde-o circular folosind lingura.

Continua sa o intinzi folosind miscari circualre cu lingura, de la interior catre exterior.

Cand blatul are cat de cat forma rotunda, unge-ti mainile cu ulei si modeleaza-i marginile pentru a-l rotunji si mai mult.

Poti apasa si pe blat si sa il mai modelezi si cu mana.

Daca incepe sa ti se lipeasca de degete, mai unge-le cu putin ulei.

Pune pesto peste blatul de pizza si intinde-l cu o lingura.

Adauga spanacul, intins si el cu lingura, apoi broccoli, tofu ras si maslinele.

Baga pizza la cuptor, la temperatura medie, pentru aprox. jumatate de ora.

Nota 
2016-12-11

Buna

Este ideala pentru orice sos.

    Scrie opinia ta !

    Scrie un comentariu

    Faina, universala, fara gluten, Mix It, 500g Schar

    Faina, universala, fara gluten, Mix It, 500g Schar

    Produs dietetic pentru dietele fara gluten.

    30 alte produse din aceeași categorie:

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: