Mix IT universal faina fara gluten x 500g Dr. Schar

100610

Nou

Dr. Schar

Faina universala fara gluten pentru orice tip de paine si aluat dospit precum si produse de patiserie dulci si hranitoare. Ideala pentru paine prajita, pizza, focaccia sau orice tip de fursecuri si prajituri.

Mai multe detalii

In stoc

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 150 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 250 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Mix IT universal faina fara gluten x 500g Dr. Schar

Faina universala fara gluten pentru orice tip de paine si aluat dospit precum si produse de patiserie dulci si hranitoare. Ideala pentru paine prajita, pizza, focaccia sau orice tip de fursecuri si prajituri.
Produs dietetic indicat in diete fara gluten. Aceasta faina este realizata din ingrediente naturale fara gluten de grau.
Ingrediente:
Faina de orez, amidon din cartofi, zahar, agenti de ingrosare: hidroxipropilmetilceluloza, faina de roscove, sare, emulgator: mono si digliceride ale acizilor grasi. Poate contine urme de soia.
Nu contine gluten, grau, lactoza.
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
A se consuma de preferinta inaintea datei inscriptionate pe ambalaj.
Produs in Italia pentru Dr. Schar AG.

Informatii nutritionale: 100g,
Valoarea energetica: kj 1521/ kcal 359,
Proteine: 3.6g,
Carbohidrati: 82g din care zaharuri: 3.5g,
Grasimi: 1.1g din care acizi grasi saturati: 0.9g,
Fibre: 3.1g,
Sare: 1g,
Sodiu: 0.4g.

Reteta: Paine alba fara gluten coapta in cuptor
Folosind orice tip de lapte sau de otet, este important ca ingredientele sa fie cantarite – masurate cu atentie şi sa nu se omita nimic. 
Ingrediente
1 kg Faina alba de paine fara gluten
5 lingurite Sare
4 lingurite Drojdie uscata
6 lingurite Zahar
700 ml Lapte
10 ml Otet
90 ml Ulei
4 Oua
Mod de preparare:
1. Amestecati faina, sarea, drojdia si zaharul intr-un vas.
2. In alt vas amestecati bine ouale, laptele si otetul.
3. Adaugati ingredientele de la pct. 1 şi framantati.
4. Adaugati uleiul si framantati din nou pana se încorporeaza in aluat.
5. Puneti aluatul intr-o tava de paine.
6. Lssati la dospit intr-un loc cald timp de aproximativ 1 ora.
7. Coaceti în cuptorul pre-incalzit timp de 50/55 min.
Temperatura si timp de coacere:
220°C/Cuptor electric cu ventilator; 200°C/Cuptor cu gaz.


Nota 
2016-12-11

Buna

Este ideala pentru orice sos.

    Scrie opinia ta !

    Scrie un comentariu

    Mix IT universal faina fara gluten x 500g Dr. Schar

    Mix IT universal faina fara gluten x 500g Dr. Schar

    Faina universala fara gluten pentru orice tip de paine si aluat dospit precum si produse de patiserie dulci si hranitoare. Ideala pentru paine prajita, pizza, focaccia sau orice tip de fursecuri si prajituri.

    30 alte produse din aceeași categorie:

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: