Mix de prajituri fara gluten x 400g Damhert Măreşte

Mix de prajituri fara gluten x 400g Damhert

227

227

Nou

Damhert

Damhert

Faina Mix fara gluten, fara lactoza, Bio, pentru cake si briose.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

20.97 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Mix de prajituri fara gluten x 400g Damhert

Ingrediente: amidon de porumb*, zahar brun din trestie de zahar*, faina de orez alb*, praf de copt [ drojdie (bicarbonat de sodiu), corector de aciditate(praf de copt),amidon de porumb*],ingrosator (faina din seminte de roscove),faina integrala de mei,sare marina,vanilie de bourbon*.
* = ingredient din agricultura ecologica certificata.
Valori nutritive per 100g.
Energie: 1544 kJ / 368 kcal
Lipide 0,3g din care acizi grasi saturati 0,1g
Glucide 88,0g din care zaharuri 41,7g
Fibre alimentare 2,3g
Proteine 1,1g
Sare 0,7g
Greutate 400g

Mod de preparare pentru CAKE sau blat de tort fara gluten
Ingrediente:
400g de Mix Cake
180g unt moale,
4 oua,
linguri de apa calda, sau de lapte
Amestecati Mix Cake cu ingredientele intr-un vas pana obtineti un aluat omogen si onctuos (de preferinta cu mixerul).
Turnati aluatul intr-o forma unsa in prealabil cu unt.
Se pune la copt in cuptor preincalzint la 180°C timp de 40-45 de minute.
Se verifica cu o scobitoare daca s-a copt bine, se introduce scobitoarea si daca iese curata, este copt.
Se scoate din vas si se lasa la racit pe o grila.

Mod de preparare pentru BRIOSE (18-20 de buc)
Ingrediente:
400g de Mix Cake
180g unt moale,
4 oua,
4 linguri de apa calda, sau de lapte
Se amesteca Mix Cake cu ingredientele intr-un vas pana obtineti un aluat omogen si onctuos ( de preferinta cu mixerul).
Se pun forme pentru briose pe o placa de copt si se umplu pe jumatate cu aluat.
Se pune la copt in cuptor preincalzint la 180°C timp de 20-25 de minute.

Sugestie: adaugati 100g de nuci sau 100g de ciocolata, cu acest mix se poate varia cu multe produse.
Sugestie: daca doriti mai putine briose, utilizati 200g de mix si injumatatiti ingredientele.

Scrie un comentariu

Mix de prajituri fara gluten x 400g Damhert

Mix de prajituri fara gluten x 400g Damhert

Faina Mix fara gluten, fara lactoza, Bio, pentru cake si briose.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: