Mix de paine si patiserie fara gluten x1000g (2x500g) Allergo Măreşte

Mix de paine si patiserie fara gluten x1000g (2x500g) Allergo

3700211231008

Nou

Allergo

Allergo raspunde nevoilor persoanelor alergice si suferind de intolerante alimentare.

Mai multe detalii

In stoc

35,94 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0757.422.497 | 0723.675.672 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 150 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 250 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Mix de paine si patiserie fara gluten x1000g (2x500g) Allergo

Premix pentru dieta fara gluten, adaptata persoanelor cu intoleranta la gluten.

Garantat fara: gluten, lapte, oua, lactoza.
Cu acest mix, Allergo va propune sa retraiti placerea de a prepara retete delicioase precum paine, tarte, prajituri si gustari.

Reteta de paine (pentru 2 paini de 400g):
Ingrediente:
500g de mix de paine si patiserie,
450ml de apa claduta,
20g de unt sau margarina,
3g de sare,
1 plic de drojdie uscata (8g).
Preparare:
preincalziti cuptorul la 40º C; adaugati drojdia in apa calduta pentru rehidratare; intr-un bol mare amestecati mix-ul de faina cu sare;
se adauga untul moale si se incorporeaza mix-ul de apa cu drojdie; amestecati cu o lingura pana obtineti un continut omogen apoi puneti continutul intr-o tava unsa; puneti tava la cuptorla 40º C timp de 45 min; cand aluatul a cresut, crestati cu un cutit si umeziti suprafata cu apa; coaceti la 210º C timp de 30 de minute.

Reteta aluat de tarta (6-8 pers).
Ingrediente:
160g mix de paine si patiserie,
100g zahar pudra,
75g unt sau margarina,
1 ou, 1 praf de sare.
Preparare:
Intr-un bol amestecati premixul cu sarea si zaharul;
adaugati untul taiat cubulete, iar cu 2 furculite spate in spate
zdrobiti untul impreuna cu premixul pana obtineti un aluat sfaramicios;
incorporati oul si framantati pana obtineti un aluat omogen si dati la frigider pentru 20 min;
preincalziti cuptorul la 180º C. Deoarece aluatul este lipicios, intindeti-l mai intai pe masa
delucru cu palmele, apoi finisati cu un sucitor pudrat din belsug cu mix de faina.
Asezati aluatulin tava, intepati-l din loc in loc cu furculita si apoi adaugati umplutura;
dati la cuptor timp de 25 min.

Ingrediente:
Mix: amidon de porumb, faina de orez, dextroza, agenti de ingrosare (guma de xantan, hidroxipropilmetilceluloza).
Drojdie: drojdie uscata de bere (Saccharomyces cerevisiae), emulsifiant (E491). A se pastra la loc uscat de racoros.

Valori nutritionale/100g: Valoare energetica – 1571 Kj/370 Kcal – 19%*,
Grasimi (g) – 1,6/2%*, din care acizi grasi saturati (g) 0,5/3%*;
Glucide (g) – 86,0/33%* din care zaharuri (g) 12/13%*;
Fibre (g) – 1,6;
Proteine (g) – 1,9/4%*;
Sare (g) – 0,16/3%*.
*Consumul zilnic de referinta pentru un adult obisnuit (8400Kj/ 2000Kcal).

Nota 
2016-12-11

Recomand

Fiica-mea este foarte incantata cand ii prepar acest mix de prajituri.

    Scrie opinia ta !

    Scrie un comentariu

    Mix de paine si patiserie fara gluten x1000g (2x500g) Allergo

    Mix de paine si patiserie fara gluten x1000g (2x500g) Allergo

    Allergo raspunde nevoilor persoanelor alergice si suferind de intolerante alimentare.

    30 alte produse din aceeași categorie:

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: