Mix, pentru paine rapida, cu seminte, fara gluten, 500g Bauckhof

BG-529672

BG-529672

Nou

Bauckhof

Bauckhof

Pâine rapidă cu semințe în 60 de minute - fără drojdie. Se adaugă doar apă. Rezulta aproximativ 850 g de pâine.

Mai multe detalii

In stoc

31.2 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Mix, pentru paine rapida, cu seminte, fara gluten, 500g Bauckhof

Ingrediente: faina integrala de orez* 39%, amidon de porumb*,faina de porumb*, maia din quinoa* ( faina de quinoa*, faina de orez*, culturi starter), samburi de floarea soarelui*, seminte de in*, agent de ingrosare: faina de seminte de roscove*, susan*, sare de mare, praf de copt (agent de dospire: bicarbonat de sodiu, acidifianti: monotartrat de potasiu, amidon deporumb*), sare de mare, agent de ingrosare: guma de xantan.
*provin din agricultura ecologica

Amestecul nostru de coacere pentru pâine rapidă fără gluten, cu semințe este posibil atât în pregătirea clasică, cât și în mașina de fabricare a pâinii.

Acest produs este fără gluten

Fiecare lot de produse fără gluten este analizat pentru lipsa de gluten în laboratorul producatorului imediat după producție. Toate produsele fără gluten sunt înregistrate la Societatea Celiatică Germană.

Mod de preparare:

  • Se incalzeste cuptorul la partea de sus si cea de jos la 225*C.
  • Se toarna amestecul din ambalaj intr-un vas, cu 500ml apa calduta si se amesteca bine.
  • Nu se lasa la dospit.
  • Aluatul rezultat se toarna imediat intr-o tava, care in prealabil a fost unsa, cu dimensiunea de 25cmx10cm.
  • Se stropeste cu apa pe deasupra dupa care se unge aluatul cu ajutorul unei pensule cu ulei. Se unge un cutit cu ulei si se face o crestatura in mijlocul painii.
  • Se introduce tava in cuptorul incalzit si se lasa la copt 50 - 60 min.
  • Dupa ce se scoate din cuptor, se aseaza pe un gratar si se lasa sa se raceasca

Informatii nutritionale:
kj 1550
kcal 368
grasimi 7.8g
acizi grasi saturati 1.0g
glucide 63.4g
zaharuri 1.3g
fibre 6.5g
proteine 7.7g
sare 2.6

Alergeni: susan

Nota 
2016-12-11

Excelenta

Este cea mai satioasa paine pe care o fac in casa.

    Scrie opinia ta !

    Scrie un comentariu

    Mix, pentru paine rapida, cu seminte, fara gluten, 500g Bauckhof

    Mix, pentru paine rapida, cu seminte, fara gluten, 500g Bauckhof

    Pâine rapidă cu semințe în 60 de minute - fără drojdie. Se adaugă doar apă. Rezulta aproximativ 850 g de pâine.

    30 alte produse din aceeași categorie:

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: