Niciun produs
Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Mix de faina pentru paine de ovaz fara gluten bio x 550g Biovegan
Descriere:
Cu mix-ul bio de faina pentru paine cu crusta fara gluten îți poți evoca acasă cu ușurință propria pâine delicioasă cu o crustă minunat de crocantă în mod natural vegan, fără drojdie și fără gluten!
Iubitorii de pâine cu maia, în special, o prepară ușor cu maia de ovăz în amestecul pentru copt. O crustă aromată și o combinație fină de condimente de coriandru, fenicul , anason și chimen evocă un gust cu totul special. În plus, faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN este o sursă ideală de fibre datorită ingredientelor organice atent selectate.
Acest amestec de pâine conține 500 g și face aproximativ 820 g pâine crustă.
Mod de preparare:
Mai ai nevoie pentru pâinea cu crusta
450 ml apă
3 linguri (30 ml) oțet (de exemplu, oțet bio de mere)
mixer manual cu carlig pentru aluat
racleta pentru aluat
Notă: oțetul este folosit doar pentru conservarea pâinii, așa că rămâne proaspătă mai mult timp. Mirosul și gustul oțetului se vor disipa pe măsură ce se coace.
Urmati etapele:
1. Preîncălziți cuptorul la 250°C pentru un ventilator sau căldură sus/jos și puneți un vas rezistent la cuptor umplut cu apă în cuptor. Puneți amestecul de pâine cu apă și oțet într-un castron și amestecați totul pentru scurt timp cu un mixer manual și cu cârligul pentru aluat până se formează un aluat neted (max. 1 până la 2 minute). Nu frământați aluatul prea mult timp!
2. Acum modelati usor aluatul impreuna in bol cu o spatula si lasati-l in bol 15 minute pana cand cuptorul este bine preincalzit.
3. Acum, fără a frământa, răsturnăm cu grijă aluatul din vas (folosește spatula dacă este necesar) pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Nu mai framanta aluatul, altfel nu va deveni aerisit! Suprafața aspră are ca rezultat un aspect rustic după coacere.
SFAT: tăiați pâinea la 2-3 cm adâncime (de exemplu, în formă de cruce).
4. Pudrați-vă pâinea cu crustă cu făină din abundență și coaceți-o în cuptorul preîncălzit la 250°C timp de 10 minute și apoi timp de 45 de minute la 220°C sau la 250°C căldură sus/jos timp de 55 de minute.
5. Savurați pâinea cu crusta după ce s-a răcit pe un grătar.
Ingrediente: făină de ovăz integral* (fără gluten), făină* de orez integrala, amidon de porumb*, făină de porumb*, amidon de tapioca*, făină de hrișcă integrală *, maia de ovăz * (fără gluten), proteine de in*, amidon de cartofi*, sare, tarate de psyllium*, sirop de orez*, acidifiant: tartrat de potasiu ; agent de ridicare: carbonat acid de sodiu ; Condimente* (coriandru*, fenicul*, anason*, chimen*). *provin din cultura organică controlată.
Valori nutritive:
kj: 912kcal: 216
grasimi: 1.9g
acizi grasi saturati: 0.3g
glucide: 43g
zaharuri: 0.8g
fibre: 3.6g
proteine: 4.9g
sare: 1.4g
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
Copyright © 2003-2024
FLAMA INVEST SRL | Sediu social: Bucuresti, Strada Splaiul Unirii, Nr. 168, Sector 4 | CUI: 15876859 | Reg. Com.: J40/14893/2003 | Obiect de activitate: 4719- Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vânzare predominantà de produse nealimentare | Punct lucru vanzari online: https://alimentespeciale.ro | Adresa punct de lucru: Sector 4, Strada Prasilei, Nr. 23, Bucuresti CUI 36053928 | CAEN 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul Caselor de comenzi sau prin internet | Autorizatie de functionare punct de lucru vanzari online: DSP Mun Bucuresti 2842/38444/14.12.2020 | Autorizatie DSVSA - 32395/25.02.2021