Mix de faina pentru paine de ovaz fara gluten bio x 550g Biovegan

BG-10147

BG-10147

Nou

BioVegan

BioVegan

Cu mix-ul bio de faina pentru paine cu crusta fara gluten îți poți evoca acasă cu ușurință propria pâine delicioasă cu o crustă minunat de crocantă în mod natural vegan, fără drojdie și fără gluten!

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

27.54 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Mix de faina pentru paine de ovaz fara gluten bio x 550g Biovegan

Descriere:
Cu mix-ul bio de faina pentru paine cu crusta fara gluten îți poți evoca acasă cu ușurință propria pâine delicioasă cu o crustă minunat de crocantă în mod natural vegan, fără drojdie și fără gluten!

Iubitorii de pâine cu maia, în special, o prepară ușor cu maia de ovăz în amestecul pentru copt. O crustă aromată și o combinație fină de condimente de coriandru, fenicul , anason și chimen evocă un gust cu totul special. În plus, faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN este o sursă ideală de fibre datorită ingredientelor organice atent selectate.

Acest amestec de pâine conține 500 g și face aproximativ 820 g pâine crustă.

Mod de preparare:
Mai ai nevoie pentru pâinea cu crusta
450 ml apă
3 linguri (30 ml) oțet (de exemplu, oțet bio de mere)
mixer manual cu carlig pentru aluat
racleta pentru aluat
Notă: oțetul este folosit doar pentru conservarea pâinii, așa că rămâne proaspătă mai mult timp. Mirosul și gustul oțetului se vor disipa pe măsură ce se coace.

Urmati etapele:
1. Preîncălziți cuptorul la 250°C pentru un ventilator sau căldură sus/jos și puneți un vas rezistent la cuptor umplut cu apă în cuptor. Puneți amestecul de pâine cu apă și oțet într-un castron și amestecați totul pentru scurt timp cu un mixer manual și cu cârligul pentru aluat până se formează un aluat neted (max. 1 până la 2 minute). Nu frământați aluatul prea mult timp!
2. Acum modelati usor aluatul impreuna in bol cu ​​o spatula si lasati-l in bol 15 minute pana cand cuptorul este bine preincalzit.
3. Acum, fără a frământa, răsturnăm cu grijă aluatul din vas (folosește spatula dacă este necesar) pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Nu mai framanta aluatul, altfel nu va deveni aerisit! Suprafața aspră are ca rezultat un aspect rustic după coacere.
SFAT: tăiați pâinea la 2-3 cm adâncime (de exemplu, în formă de cruce).
4. Pudrați-vă pâinea cu crustă cu făină din abundență și coaceți-o în cuptorul preîncălzit la 250°C timp de 10 minute și apoi timp de 45 de minute la 220°C sau la 250°C căldură sus/jos timp de 55 de minute.
5. Savurați pâinea cu crusta după ce s-a răcit pe un grătar.

Ingrediente: făină de ovăz integral* (fără gluten), făină* de orez integrala, amidon de porumb*, făină de porumb*, amidon de tapioca*, făină de hrișcă integrală *, maia de ovăz * (fără gluten), proteine ​​de in*, amidon de cartofi*, sare, tarate de psyllium*, sirop de orez*, acidifiant: tartrat de potasiu ; agent de ridicare: carbonat acid de sodiu ; Condimente* (coriandru*, fenicul*, anason*, chimen*). *provin din cultura organică controlată.

Valori nutritive:
kj: 912kcal: 216
grasimi: 1.9g
acizi grasi saturati: 0.3g
glucide: 43g
zaharuri: 0.8g
fibre: 3.6g
proteine: 4.9g
sare: 1.4g

Scrie un comentariu

Mix de faina pentru paine de ovaz fara gluten bio x 550g Biovegan

Mix de faina pentru paine de ovaz fara gluten bio x 550g Biovegan

Cu mix-ul bio de faina pentru paine cu crusta fara gluten îți poți evoca acasă cu ușurință propria pâine delicioasă cu o crustă minunat de crocantă în mod natural vegan, fără drojdie și fără gluten!

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: