Promo! Mix de faina pentru cheesecake x fara gluten x 500g Spielberger Măreşte

Mix de faina pentru cheesecake x fara gluten x 500g Spielberger

BG-63308

BG-63308

Nou

Spielberger

Spielberger

Mix de faina pentru cheesecake bio fara gluten pentru un produs fin cremos si crocant delicios.

Mai multe detalii

in stoc

15.29 lei

19,11 lei

-20%

Economisesti:

15,29 lei per Kg

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Mix de faina pentru cheesecake x fara gluten x 500g Spielberger

Mix de faina pentru cheesecake bio FARA GLUTEN pentru un produs fin cremos si crocant delicios. Topping minunat de cremos pe o baza de tort crocanta facuta din fulgi de ovaz si arahide fara gluten. Fulgii sunt lucrati manual în propria noastra moara de fulgi si confera bazei de tort un gust deosebit.

Ingrediente pentru baza: fulgi de ovaz* fragezi fara gluten, fulgi de arahide*. Ingrediente topping: zahar crud din trestie*, amidon de porumb*, vanilie macinata*. *provin din agricultura ecologica

Si cel mai bine: cu amestecurile noastre pentru copt eviti risipa si ajuti natura, pentru ca eviti plasticul: fara punga interioara de plastic, ci ambalaj din hârtie 100%.

Se adauga: 125g unt sau margarina 500g quark macra 4 oua marimea M 250ml smantana coaja si zeama de la o jumatate de lamaie sau 1 ml ulei de lamaie.
Timp de preparare: 10 minute
Timp de coacere: 50-60 minute

Mod de preparare: preîncalziti cuptorul cu caldura de sus/de jos la 190°C. Se încalzeste untul pâna devine lichid si se adauga 2 linguri de smântâna la amestecul de baza. Se amesteca totul bine si se lasa la macerat. Amestecati amestecul de baza pentru topping cu quarcul, ouale, coaja si zeama de la o jumatate de lamâie si smântâna ramasa si amestecati energic cu un mixer manual pâna obtineti un amestec uniform. Se toarna masa de fulgi într-o tava elastica Ø 26 cm si se preseaza uniform pe fundul si marginile tavii cu o lingura umezita. Se toarna amestecul de quark si se netezeste. Coacem in cuptorul preincalzit pe raftul de jos aproximativ 50-60 de minute pana cand suprafata devine maro aurie. Se lasa sa se raceasca bine in tava de copt.
Varianta vegana: Folositi margarina în loc de unt si înlocuiti cele 2 linguri de smântâna cu 2 linguri de bautura cu cereale. Pentru topping, înlocuiti quarcul, ouale si smântâna cu 4 linguri de faina de soia si 750 g iaurt de soia.

Scrie un comentariu

Mix de faina pentru cheesecake x fara gluten x 500g Spielberger

Mix de faina pentru cheesecake x fara gluten x 500g Spielberger

Mix de faina pentru cheesecake bio fara gluten pentru un produs fin cremos si crocant delicios.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: