Mix de faina pentru aluat de pizza fara gluten x 350g Spielberger Măreşte

Mix de faina pentru aluat de pizza fara gluten x 350g Spielberger

63226

63226

Nou

Spielberger

Spielberger

Va este greu de coaceti pizza fara gluten Nu cu amestecul nostru de copt pentru aluat de pizza fara gluten. Pur si simplu pregatit, aluatul de pizza este la fel de delicios ca la restaurantul tau italian preferat.

Mai multe detalii

in stoc

16.11 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision
Rating total Rating total:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

Vezi rating
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Adauga comentariu Vezi comentariile Vezi comentariile

Proprietati Mix de faina pentru aluat de pizza fara gluten x 350g Spielberger

Va este greu de coaceti pizza fara gluten Nu cu amestecul nostru de copt pentru aluat de pizza fara gluten. Pur si simplu pregatit, aluatul de pizza este la fel de delicios ca la restaurantul tau italian preferat.

Si cel mai bine: cu amestecurile noastre pentru copt eviti risipa si ajuti natura, pentru ca eviti plasticul: fara punga interioara de plastic, cu ambalaj din hârtie 100%. Eviti deseurile de ambalaje: fara cutii pliabile, deci, în medie, mai putin de jumatate din deseurile de ambalaje în comparatie cu amestecurile de copt cu cutii pliabile.

Ingrediente: faina de orez integral*, amidon de porumb*, faina de mei*, praf de copt* acidificant: tartrat monopotasic, agent de crestere: bicarbonat de sodiu, amidon de porumb*, sare de mare, condimente fulgi de drojdie* drojdie de melasa*, faina de orez*, sare de mare, faina din samburi de roscove*, tarate de psyllium* macinate. *provin din agricultura ecologica

Mai aveti nevoie de: 290 ml apa, 3 linguri ulei de gatit;

Timp de preparare: 5 minute;
Timp de coacere: aproximativ 20 minute;

Pregatire pentru 1 tava de copt 35x30 cm sau 2 tavi rotunde cu diametrul de 28cm

Preîncalziti cuptorul la 250 °C caldura sus/jos. Framântati amestecul de copt într-un castron cu apa si ulei timp de câteva minute cu un mixer manual cârlig pentru aluat pâna obtineti un aluat neted, moale. Întindeti uniform aluatul finit cu o lingura pe o tava de copt unsa si acoperiti dupa dorinta. Asezati tava în raftul de jos al cuptorului si coaceti pizza timp de 15-20 de minute.

Scrie un comentariu

Mix de faina pentru aluat de pizza fara gluten x 350g Spielberger

Mix de faina pentru aluat de pizza fara gluten x 350g Spielberger

Va este greu de coaceti pizza fara gluten Nu cu amestecul nostru de copt pentru aluat de pizza fara gluten. Pur si simplu pregatit, aluatul de pizza este la fel de delicios ca la restaurantul tau italian preferat.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: