Mix, pentru ciabatta, fara gluten, bio, 500g Biovegan

BG-10148

BG-10148

Nou

BioVegan

BioVegan

Mix de faina bio pentru ciabatta fara gluten este primul nostru amestec de copt vegan și fără gluten pentru ciabatta de calitate organică.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

27.15 lei

Economisesti:

Adaugă la favorite

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0761.631.321 | 0772.260.893 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 200 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 300 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Mix, pentru ciabatta, fara gluten, bio, 500g Biovegan

Descriere:
Mix de faina bio pentru ciabatta fara gluten este primul nostru amestec de copt vegan și fără gluten pentru ciabatta de calitate organică. O ciabatta cu o crustă minunat de crocantă și o textură moale se poate pregăti din acest amestec de copt cu doar câteva mișcări și puțin ulei de măsline, apă și drojdie. Pâinea poate fi rafinată cu măsline sau roșii uscate după bunul plac, evocând un pic de sărbători în farfurie.

Mod de preparare:
Mai aveti nevoie de:
450 ml apă călduță
3 linguri (30 ml) ulei de măsline bio
1 pachet drojdie de copt Biovegan Meister (7 g)
niște făină fără gluten
mixer manual cu carlig pentru aluat

Așa faci din ea două pâini
1. Pune amestecul de pâine într-un bol, amestecă-l cu drojdia uscată și apoi adaugă apa și 2 linguri ulei. Frământați totul bine, mai întâi încet timp de 1 minut și apoi timp de 4 minute la cel mai înalt nivel cu mixerul manual.
2. Acoperiți aluatul cu un prosop umed și lăsați-l să crească într-un loc cald timp de 45 de minute.
3. Preîncălziți cuptorul la 200°C cuptor ventilat sau 225°C la căldură sus/inferioară și puneți un vas rezistent la cuptor umplut cu apă în cuptor.
4. Peste aluat se toarnă 1 lingură de ulei de măsline, se răstoarnă pe o suprafață de lucru și se modelează în două dreptunghiuri de aproximativ 15 x 20 cm. Îndoiți o parte lungă a aluatului în aproximativ 2/3 și îndoiți cealaltă parte peste ea.
5. Puneți aluatul ambelor pâini, cu partea netedă în sus, pe foaia de copt și lăsați-l din nou la dospit aproximativ 15 minute.
6. Presărați ambele ciabatta cu făină și coaceți timp de 30 de minute în cuptorul cu convecție sau 40 de minute la căldură sus/jos.
7. După coacere, lasă pâinile să se răcească puțin pe un grătar înainte de a le savura.
Sfat: Rafinați-vă ciabatta cu măsline sau roșii uscate! Pentru a face acest lucru, trebuie pur și simplu să le frământați pentru scurt timp în aluat la sfârșitul pasului 1.

Ingrediente: amidon de porumb, amidon de tapioca, făină de orez integral, amidon de cartofi, făină alba de orez, făină de mei integral, făină de porumb , maia de quinoa (94% produse măcinate de quinoa, produse măcinate de orez), sare, tarate de psyllium, must concentrat de struguri, proteine ​​de in .provine din cultivare organică controlată.

Valori nutritive:
kj: 990kcal: 234
grasimi: 3.5g
acizi grasi saturati: 0.6g
glucide: 48g
zaharuri: 1.0g
fibre: 2.0g
proteine: 2.1g
sare: 1.3g

Scrie un comentariu

Mix, pentru ciabatta, fara gluten, bio, 500g Biovegan

Mix, pentru ciabatta, fara gluten, bio, 500g Biovegan

Mix de faina bio pentru ciabatta fara gluten este primul nostru amestec de copt vegan și fără gluten pentru ciabatta de calitate organică.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: