Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Mix Bio Universal de fainuri x 800g Bauckhof
Mix de faina fara gluten si fara lactoza ideal pentru paine si preparate de patiserie. BAUCKHOF BIO Mix universal de fainuri FARA GLUTEN, 800g. Produs certificat ecologic de Ecocert (RO-ECO-OO7).
Atentie: La coacerea produselor de patiserie fara gluten se recomanda utilizarea ambelor functii de coacere (sus si jos).
Reteta de paine (pentru 2 paini de 400g).
Ingrediente:
500g de mix universal de fainuri, 450ml de apa claduta, 20g de unt sau margarina, 3g de sare, 1 plic de drojdie uscata (8g).
Preparare: preincalziti cuptorul la 40º C; adaugati drojdia in apa calduta pentru rehidratare; intr-un bol mare amestecati mix-ul de faina cu sare; se adauga untul moale si se incorporeaza mix-ul de apa cu drojdie; amestecati cu o lingura pana obtineti un continut omogen apoi puneti continutul intr-o tava unsa; puneti tava la cuptor la 40º C timp de 45 min; cand aluatul a cresut, crestati cu un cutit si umeziti suprafata cu apa;
coaceti la 210º C timp de 30 de minute.
Alergeni: Poate contine urme de susan, soia si nuci.
Ingrediente: amidon de porumb*, faina integrala de orez*, faina integrala mei*, agent de îngrosare: guma guar*. *Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Valori nutritionale/100g:
Valoare energetica 1482 Kj/353 kcal;
Grasimi (g) – 0,5 Din care acizi grasi saturati (g) - 0,1;
Glucide (g) – 82,8 Din care zaharuri (g) - 0,2;
Fibre (g) – 3,2;
Proteine (g) – 1,8;
Sare (g) 0,02.
Recomand
Am inceput sa il folosesc de jumatate de an si sunt foarte multumita.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: