Niciun produs
Produs adăugat cu succes în coşul tău.
0 articole în coșul tău. Ai un produs în coş.
Miso, din orez integral, bio, 300g La Finestra sul Cielo
Miso este un condiment traditional japonez obtinut prin fermentarea orezului, orzului sau a pastailor de soia impreuna cu sare si ciuperci. Miso este un aliment bogat in proteine si enzime vitale.
Produs preparat artizanal, fara pasteurizare, din ingrediente de calitate.
Mod de utilizare: Se dilueaza pasta de miso in putina apa, supa sau sos si apoi se adauga in mancare spre sfarsitul prepararii.
Incercati sa evitati fierberea pentru a pastra proprietatile enzimatice ale acestei paste de miso.
Valori nutritionale 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 642kj/154kcal
Grasimi: 6,3g (din care grasimi saturate 1,1g)
Carbohidrati: 9,0g (din care zaharuri 5,3g)
Fibre: 6.3g
Proteine: 12g
Sare: 11.5g
Ingrediente: *Soia bio 47%, *orez integral bio 33%, sare de mare, apa, koji (Aspergillus oryzae). *ingrediente din agricultura biologica.
Alergeni: Poate contine urme de cereale cu gluten, susan.
Modalitate de utilizare: Se dilueaza pasta de miso in putina apa, supa sau sos si apoi se adauga in mancare spre sfarsitul prepararii. Incercati sa evitati fierberea pentru a pastra proprietatile enzimatice ale acestei paste de miso.
Pastrare si conservare: A se pastra la loc uscat si racoros.
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
Copyright © 2003-2024
FLAMA INVEST SRL | Sediu social: Bucuresti, Strada Splaiul Unirii, Nr. 168, Sector 4 | CUI: 15876859 | Reg. Com.: J40/14893/2003 | Obiect de activitate: 4719- Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vânzare predominantà de produse nealimentare | Punct lucru vanzari online: https://alimentespeciale.ro | Adresa punct de lucru: Sector 4, Strada Prasilei, Nr. 23, Bucuresti CUI 36053928 | CAEN 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul Caselor de comenzi sau prin internet | Autorizatie de functionare punct de lucru vanzari online: DSP Mun Bucuresti 2842/38444/14.12.2020 | Autorizatie DSVSA - 32395/25.02.2021