Miere de Manuka KFactor 22+ RAW 250g Măreşte

Miere de Manuka KFactor 22+ RAW 250g

WED011

Nou

Wedderspoon

Rara si unica, provenind din peisajele virgine din Noua Zeelanda, Mierea de Manuka Limited Edition KFactor 22 are cea mai mare concentrație de polen (90%), cele mai puternice efecte antioxidante si proprietati de intarire a imunitatii din intrega linie de Miere Manuka Wedderspoon.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

240,09 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 150 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 250 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Miere de Manuka KFactor 22+ RAW 250g

Descriere Miere De Manuka Kfactor 22+ Raw 250g de la WEDDERSPOON
Rara si unica, provenind din peisajele virgine din Noua Zeelanda, Mierea de Manuka Limited Edition KFactor 22 are cea mai mare concentrație de polen (90 %), cele mai puternice efecte antioxidante si proprietați de intarire a imunitații din intrega linie de Miere Manuka Wedderspoon.
Suntem, de asemenea, incantați sa va anuntam ca 5 % din vânzarile aceastei mieri incredibile vor fi donate pentru a sprijini Institutul Rodale.
Mierea Manuka are culoarea alunelor si se incadreaza in categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. (vezi mai jos detalii)
KFactor 22 indica faptul ca aceasta miere conține 90% concentrație de polen specific florii manuka.

Mierea de Manuka este recunoscuta in toata lumea pentru proprietatile sale antibacteriene, fiind considerată cel mai puternic antibiotic natural.
Datorita cantitatii limitate care se produce doar in Noua Zeelanda (nu exista copaci Manuka nicăieri altundeva în lume) și faptului că Mierea de Manuka necesită certificări și diferite teste ale compusilor pentru a putea fi certificata ca originala, aceasta are un preț mai ridicat decât mierea normală.
Oamenii din intreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afecțiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infecții cu stafilococ, paraziti intestinati si multe alte afectiuni gastro intestinale.
Totodata, Mierea de Manuka se utilizeaza si ca tratement preventiv, este un adjuvant pentru întărirea imunității și are proprietăți nutritive excepționale pentru piele și ten.
Iată cateva dintre afectiunile pentru care se consuma Mierea de Manuka:

Imunitate dureri gat. alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, gripa si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte
Sistem digestiv aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali
Afectiuni bacteriene acnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii - halena
Ingrijire externa eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului.

Ingrediente: 100 % Raw, miere de Manuka nepasteurizata.

Mod de administrare:
1-2 lingurite cu jumatate de ora inainte de mese

Tara de origine: Noua Zeelenda
Brandul Wedderspoon se angajează sa ofere cea mai inalta calitate si puritate a Mierii de Manuka.
Pentru a identifica și a masura proprietățile complexe care se găsesc în Mierea de Manuka, Wedderspoon a creat KFactor , un sistem de autentificare holistică etapiza, denumit astfel, pentru a reprezenta factorii-cheie care fac din acest tip de miere o miere speciala.
Sistemul Kfactor îndeplineste reglementările evaluării Mierii de Manuka. Totodată, sistemul Kfactor va defini în mod adițional proprietățile pe care le putem utiliza pentru a certifica Mierea de Manuka.
Brandul Wedderspoon finanteaza cercetarea imagistică prin rezonanta magnetica nucleară (RMN).
Această tehnologie extrem de sensibilă va măsura nu numai substantele recunoscute, dar, de asemenea, ncearcă să identifice substanțe adiționale prezente doar în Mierea de Manuka. Este sinergia enzimelor active, cantitatea mare de polen, DHA, methylglyoxal și alți factori cheie pe care sperăm să îi identificăm folosind tehnologia unică RMN.
Sistemul de gradare a Mierii de Manuka Wedderspoon
Sistemul nostru de rating KFactor este un sistem de clasificare a Mierii de Manuka aprobat Manuka de Ministerul Noii Zeelande pentru Industrii Primare ( MPI ) care dezvolta standarde și reglementează cerificările Mieri de Manuka ( și ale tuturor celelalte produse alimentare și agro-alimentare din Noua Zeelandă). Aici puteți vedea scrisoarea de aprobare.
Brandul Wedderspoon se ocupă cu mândrie de aprovizionarea, ambalarea și etichetarea tuturor borcanelor de Miere de Manuka pentru a asigura cel mai înalt standard de calitate.

Scrie un comentariu

Miere de Manuka KFactor 22+ RAW 250g

Miere de Manuka KFactor 22+ RAW 250g

Rara si unica, provenind din peisajele virgine din Noua Zeelanda, Mierea de Manuka Limited Edition KFactor 22 are cea mai mare concentrație de polen (90%), cele mai puternice efecte antioxidante si proprietati de intarire a imunitatii din intrega linie de Miere Manuka Wedderspoon.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: