Miere de Manuka KFactor 16 RAW x 250g Măreşte

Miere de Manuka KFactor 16 RAW x 250g

WED100

Nou

Wedderspoon

Acest tip de miere este bogata nu numai in ceea ce priveste gustul, dar contine si zaharuri complexe, enzime vii si alti compusi care apar in mod natural.

Mai multe detalii

în stoc

152,00 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 150 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 250 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Miere de Manuka KFactor 16 RAW x 250g

Intotdeauna RAW, nepasteurizata si fara organisme modificate genetic. Unul dintre cele mai bine vandute sortimente de Miere de Manuka, isi va gasi rapid intrebuntari in casa ta, atat pentru tratamente cat si in alimentatia zilnica.
Mierea de Manuka KFactor 16 contine minim 75% cantitate de granule de polen Manuka, efecte antioxidante puternice si proprietati de intarire a imunitatii.
Mierea Manuka are culoarea alunelor si se incadreaza in categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color.
KFactor 16 indica faptul ca aceasta miere contine minim 75% concentratie de polen specific florii manuka.
Beneficiile mierii de Manuka:
Mierea de Manuka este recunoscuta in toata lumea pentru proprietatile sale antibacteriene, fiind considerata cel mai puternic antibiotic natural. Datorita cantitatii limitate care se produce doar in Noua Zeelanda (nu exista copaci Manuka nicaieri altundeva in lume) si faptului ca Mierea de Manuka necesita certificari si diferite teste ale compusilor pentru a putea fi certificata ca originala, aceasta are un pret mai ridicat decat mierea normala.
Oamenii din intreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afectiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infectii cu stafilococ, paraziti intestinati si multe alte afectiuni gastro intestinale.
Totodata, Mierea de Manuka se utilizeaza si ca tratement preventiv, este un adjuvant pentru intarirea imunitatii si are proprietati nutritive exceptionale pentru piele si ten.
Iata cateva dintre afectiunile pentru care se consuma Mierea de Manuka:
Imunitate dureri gat. alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, grija si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte
Sistem digestiv aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali
Afectiuni bacteriene acnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii - halena
Ingrijire externa eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului
Ingrediente:
100 % Raw, miere de Manuka nepasteurizata.
Ambalat in borcan ermetic, fara BPA.
Precautii:
Nu este recomandata copiilor sub 12 luni.
Nu este nevoie sa o pastrati la frigider.
Tara de origine: Noua Zeelenda
Ce inseamna sistemul Kfactor Wedderspoon?
Brandul Wedderspoon se angajeaza sa ofere cea mai inalta calitate si puritate a Mierii de Manuka.Pentru a identifica si a masura proprietatile complexe care se gasesc in Mierea de Manuka, Wedderspoon a creat KFactor un sistem de autentificare holistica etapiza, denumit astfel, pentru a reprezenta factorii-cheie care fac din acest tip de miere o miere speciala.
Sistemul Kfactor indeplineste reglementarile evaluarii Mierii de Manuka, puteti citi aici scrisoarea de certificare.
Totodata, sistemul Kfactor va defini in mod aditional proprietatile pe care le putem utiliza pentru a certifica Mierea de Manuka.
Brandul Wedderspoon finanteaza cercetarea imagistica prin rezonanta magnetica nucleara (RMN). Aceasta tehnologie extrem de sensibila va masura nu numai substantele recunoscute, dar, de asemenea, incearca sa identifice substante aditionale prezente doar in Mierea de Manuka. Este sinergia enzimelor active, cantitatea mare de polen, DHA, methylglyoxal si alti factori cheie pe care speram sa ii identificam folosind tehnologia unica RMN.
Sistemul de gradare a Mierii de Manuka Wedderspoon.
Sistemul nostru de rating KFactor este un sistem de clasificare a Mierii de Manuka aprobat Manuka de Ministerul Noii Zeelande pentru Industrii Primare ( MPI ) care dezvolta standarde si reglementeaza cerificarile Mieri de Manuka (si ale tuturor celelalte produse alimentare si agro-alimentare din Noua Zeelanda). Aici puteti vedea scrisoarea de aprobare.
Brandul Wedderspoon se ocupa cu mandrie de aprovizionarea, ambalarea si etichetarea tuturor borcanelor de Miere de Manuka pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate.

 

Scrie un comentariu

Miere de Manuka KFactor 16 RAW x 250g

Miere de Manuka KFactor 16 RAW x 250g

Acest tip de miere este bogata nu numai in ceea ce priveste gustul, dar contine si zaharuri complexe, enzime vii si alti compusi care apar in mod natural.

30 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: