Filtreaza dupa

Dulciuri si saratele
Produse bio
Ciocolata si specialitati de ciocolata

Produse noi

Urmareste comanda Urgent Cargus

Lista produselor producatorului Zotter Schokolade

Zotter se numără printre cei mai buni producători de ciocolată din lume și este una dintre cele mai sustenabile afaceri din Austria. Peste 500 de arome diferite de ciocolată, ciocolată strânsă manual cu umpluturi seducătoare, ciocolată pură Labooko de origine unică, decorațiuni frumoase și acoperire pentru copt, bomboane făcute manual, ciocolată individuală și multe altele. Descoperă varietatea noastră de ciocolată!

100% ORGANIC + FAIR + BEAN-TO-BAR – producem totul singuri, de la boabe de cacao până la batonul de ciocolată finit, și folosim exclusiv ingrediente organice și comercializate echitabil. Întreprinderea noastră de familie are 220 de angajați care muncesc din greu pentru ca toate visele tale dulci să devină realitate. Aflați mai multe despre acest lucru în „Despre Zotter”.

Dacă doriți să vă faceți ziua puțin mai dulce, vizitați-ne la Teatrul de Ciocolată și la Grădina Zoologică Comestibile! Experimentați cum se face ciocolata și gustați după pofta inimii. Scufundați-vă în lumea noastră de aventură cu ciocolată.

B-2-B: Suntem foarte bucuroși să primim noi dealeri și să oferim modele corporative individuale pe ambalaje de ciocolată pentru propria dvs. afacere.

Mai mult
Sunt 1 - 12 din 12 produse
Sunt 1 - 12 din 12 produse