Filtreaza dupa

Categorii
Cosmetice speciale

Produse noi

Lista produselor producatorului Urtekram

Călătoria lui Urtekram a început încă din 1972, când condimentele ecologice și diverse produse de îngrijire au fost vândute într-o pivniță mică din inima orașului Copenhaga. Interesul pentru brand a crescut rapid și la fel a făcut și producția și gama. În 1989, Urtekram și-a mutat cartierul general la Mariager în Iutlanda, Danemarca. Aici, în mijlocul împrejurimilor pitorești, astăzi se află producția de produse de înfrumusețare naturale și certificate pentru toate nevoile. Astăzi ne vindem produsele atât în Europa, cât și în mari părți ale restului lumii, atât în magazine, cât și online.

In 2017, Urtekram a fost desemnat cel mai sustenabil brand al Danemarcei de către Sustainable Brand Index.

Astăzi, produsele noastre sunt vândute atât în magazine, cât și online, în întreaga Europă și în mari părți ale restului lumii.

  • Certificat ecocert Cosmos Organic
  • Certificat de Vegan Society
  • 99-100 % Origine naturală
  • Formule biodegradabile
  • Ambalaje pe bază de plante
  • Energia din surse regenerabile în producție

Mai puține deșeuri de producție
Lucrăm întotdeauna pentru a minimiza deșeurile noastre în producție. Producem cât mai eficient posibil din punctul de vedere al resurselor, reciclăm cea mai mare parte a deșeurilor noastre și deșeurile pe care este inevitabil să le trimitem la instalația locală de biogaz pentru a deveni energie regenerabilă.
În unele cazuri, când etichetele ajung să fie greșite și produsele nu pot fi vândute, donăm bunurile organizațiilor de ajutor din Danemarca.

Mai mult
Sunt 1 - 13 din 13 produse
Sunt 1 - 13 din 13 produse