Oferte speciale

Produse noi

Lista produselor producatorului Spielberger

Spielberger Mühle priveste înapoi cu un trecut îndelungat, activeaza deja in a treia generatie ca o afacere de familie. Din 1983 folosim numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). 

De 50 de ani ne-am angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice. În anii 1960 Hans Spielberger a fost implicat în înfiintarea mai multor comunitati agricole Demeter, care sunt înca unul dintre pilonii principali ai operatiunilor de morarit de astazi.

În anul 1992, noua cladire a fost finalizata si asigura cea mai buna calitate a produselor din cereale bio si de morarit prin utilizarea tehnologiei de ultima ora. Traditia morii noastre dateaza din secolul al XVII-lea. Întelegem ca mâncarea este cea mai strânsa legatura cu natura. De aceea, preocuparile Spielberger în dimensiunile ecologice si corecte sunt de a satisface cerintele unei diete sanatoase. Materiilor prime bio joaca un rol la fel de important ca si prelucrarea atenta ulterioara fara auxiliari si aditivi.

Prelucrarea cerealelor ecologice în moara Spielberger respecta regulile stricte de prelucrare a Demeter. Acestea depasesc cu mult standardele minime ale UE pentru alimentele ecologice.

Demeter este cea mai veche, mai consistenta si mai holistica forma de agricultura. Acest lucru exista deja, deoarece cuvantul durabilitate nu a fost nici macar inventat. Demeter pune intrebari corecte si ofera raspunsuri corecte. Nu este vorba doar despre protejarea pamantului, ci despre dezvoltarea si recuperarea acestuia. Acest lucru corespunde intelegerii noastre despre mancare.

Ce inseamna Antroposofia pentru tine si munca ta?

In anii cincizeci, bunica mea - din cauza bolilor - a descoperit antroposofia. Dintre copiii din familie, trei au devenit medici antroposofici. Astfel, la inceputul familiei noastre au aparut intrebari despre viata si intrebari despre fortele formative. Si asta a avut ulterior consecinte pentru dezvoltarea noastra spirituala, pentru valorile noastre, pentru actiunile noastre. Si pentru moara.

Tatal meu Hans a trecut la prelucrarea boabelor biodinamice in anii saizeci, din 1971 avem contract cu Asocia?ia Demeter. Pentru noi, in calitate de mosier, abordarea problemelor vietii este, prin urmare, una foarte fireasca. Stim ca  exista forta de viata. Si ce trebuie sa faci pentru a-l pastra. Pentru ca oamenii sa poata beneficia de puterea naturii.

Mai mult
per pagină
Sunt 1 - 28 din 84 produse
Sunt 1 - 28 din 84 produse