Filtreaza dupa

Oferte speciale

Produse noi

Lista produselor producatorului Sonett

La inceput erau apa si omul de stiinta Johannes Schnorr, care foloseau metoda imaginii prin picurare pentru a afla in ce masura apa potabila era deja contaminata cu agenti tensioactivi detergenti la sfarsitul anilor 1960. El a dezvoltat ideea de spalare intr-un sistem modular si a dat astfel impulsul pentru a infiinta compania Sonett. Deoarece numai daca detergentul, balsamul si inalbitorul sunt dozate separat, substantele de spalat pot fi utilizate optim. Abandonarea materiilor prime din produsele petrochimice, biodegrabilitatea completa, respingerea hotarata a ingineriei genetice, lipsa enzimelor si utilizarea uleiurilor esentiale din agricultura ecologica sunt inca criteriile ecologice pentru spalarea si curatarea durabila in prezent.

Vedem spalarea si curatarea intr-un mod constructiv, in armonie cu oamenii si natura, ca sarcina noastra, in special pentru ingrijirea elementului: apa. Lucram continuu la mentinrerea si dezvoltarea in continuare a idealurilor si valorilor initiale ale Sonett.


Intelegerea noastra despre durabilitatea depaseste cu mult ecologia pura. Sonett se considera un pionier nu numai in ceea ce priveste eficienta si economia produselor, ci si in designul social al companiei. Multe dintre produsele Sonett sunt etichetate de angajati cu dizabilitati din atelierele din apropiere de Camphill din Lehenhof. Compania Sonett este condusa in parteneriat si a fost transferata catre Fundatia Sonett non-profit cu ani in urma.

Vedem semnificatia muncii noastre prin faptul ca numai ca poluam natura putin mai putin, dar intelegem si apa ca purtatoare a tuturor vietuitoarele , vrem sa o respectam si sa o revitalizam.

Toate substantele active pentru spalare (tenside) provin din materii prime vegetale si minerale.
Toate ingredientele sunt 100% biodegradabile.
Nu folosim conservanti petrochimici, parfumuri sau coloranti.
Niciunul dintre produsele noastre nu contine enzime, inginerie genetica sau nanotehnologie.
Procesam sapunuri vegetale pure din uleiuri organice cultivate si biodinamice controlate.
Parfumuri produselor noastre sunt compuse din uleiuri esentiale naturale pure, care sunt cultivate 100% organic.
Toate ingredientele sunt declarate pe deplin.
Apa noastra de proces este invartita in 12 corpuri de sticla in forma de ou.
Aditivii nostri balsamici sunt mutati ritmic in Oloid.
Prin urmare, toate produsele Sonett sunt extrem de prietenoase cu pielea si sunt potrivite pentru multi alergici.
Toate produsele Sonett sunt certificate conform unuia dintre cele mai inalte standarde din lume: NCP (Nature Care Product) pentru detergenti ecologici si agenti de curatare si NCS ( Natural Cosmetics Standard) pentru cosmetice ecologice si ingrijirea corpului.

Mai mult
per pagină
Sunt 1 - 28 din 34 produse
Sunt 1 - 28 din 34 produse