Produse noi

Urmareste comanda Urgent Cargus

Lista produselor producatorului Solgar

Solgar a fost inovator si produce suplimente nutritionale de calitate superioara incepand cu anul 1947. Misiunea noastra in curs de desfasurare este de a oferi consumatorilor suplimente nutritionale de inalta calitate, inovatoare, bazate pe stiinta, pentru a sustine sanatatea si bunastarea acestora. Ne-am angajat sa distribuim exclusiv produsele noastre in industria produselor naturale, unde comerciantii cu amanuntul bine informati din intreaga lume pot ghida consumatorii prin vasta gama de optiuni.

Suplimentele nutritionale de inalta calitate SOLGAR sunt fabricate exclusiv din materii prime de cea mai mare puritate si acesta este un avantaj competitiv esential, dar si un punct de diferentiere pe piata. Aproape toate produsele SOLGAR nu contin zahar, sare, amidon, drojdie, porumb, soia si alergeni precum graul, glutenul si produsele lactate, nu contin conservanti, arome artificiale sau coloranti si sunt potrivite pentru vegani si vegetarieni. SOLGAR nu foloseste ingrediente modificate genetic in produsele sale si prefera să se confrunte cu deficitul de produse atunci cand materiile prime disponibile nu indeplinesc standardele sale de inalta calitate.

Solgar produce suplimente nutritionale de calitate superioara timp de peste 60 de ani intr-o industrie care evolueaza in mod constant. De-a lungul acestor schimbari, nu am pierdut niciodata viziunea misiunii noastre initiale - de a oferi consumatorilor produse nutritionale si informatii de cea mai buna calitate pentru a contribui la promovarea unei sanatati optime. Atentia noastra la detaliile de la fabricatie la distributie ne-a permis sa stabilim, sa mentinem si sa ridicam continuu Gold Standard pentru suplimente nutritionale de calitate, educatie si servicii.

SOLGAR, fiind un pionier in domeniul suplimentelor nutritive, inoveaza constant si ofera pe piata formule noi si avansate, cel mai recent exemplu fiind produsul Curcumina cu Spectru Complet, o formula avansata de curcumina sub forma micelara, care este de 185 de ori mai rapid absorbita decat turmericul simplu.

Mai mult
per pagină
Sunt 29 - 56 din 147 produse
Sunt 29 - 56 din 147 produse