Filtreaza dupa

Dulciuri si saratele
Diversificare

Oferte speciale

Produse noi

Lista produselor producatorului Savitor

Savitor GmbH are sediul in Hamburg, Germania. Livreaza dulciuri cu caramel din propria productie clientilor din intreaga lume. Brandurile puternice de bomboane nationale si internationale si-au gasit multi prieteni intr-o multitudine de tari. Unitatea noastra inovatoare ne asigura ca comunitatea noastra de fani este in continua crestere. Scopul principal ramane intotdeauna: sa produca produse de patiserie excelente din ingrediente de prima clasa.

Infiintata in 1976, Savitor produce de mai mult de 40 de ani bomboane de caramel cu unt de inalta clasa. Sunt distribuite la nivel international prin intermediul afacerilor noastre familiale, situate in Hamburg, Germania.

Urmand o reteta traditionala poloneza si folosind doar ingrediente mai fine, caramelele noastre cu unt moale continua sa castige peste gurmetii din intreaga lume. Este aspiratia noastra de a convinge clientii de gustul unic si delicios al caramelelor noastre, folosind doar ingrediente de inalta calitate. Nu veti gasi imbunatatitori sau conservanti de aroma. In plus, bomboanele noastre cu caramel sunt fara gluten. Sau pe scurt dulciurile care amintesc de trecut.

In acelasi timp, continuam sa incercam ceva nou. Astfel, unele variante delicioase de bomboane, precum BIO si vegan, incanta fanii caramelului pe plan international. Si gama noastra larga, gustoasa de cofetarie include, de asemenea, caramele fara lactoza, organice.

Ca o afacere de familie, ne asiguram ca de la aprovizionare, productie si asigurarea calitatii pana la distributie sunt mentinute cele mai inalte niveluri de excelenta. Asa am reusit sa castigam asupra inimilor aproape si departe. Oferind dulciuri in calitate convingatoare.

Mai mult
Sunt 1 - 2 din 2 produse
Sunt 1 - 2 din 2 produse