Oferte speciale

Produse noi

Lista produselor producatorului Rude Health

Rude Health foloseste doar ingrediente integrale, pe care le gasiti chiar si in bucataria voastra - nimic artificial sau prelucrat. Noi credem ca hrana trebuie sa fie naturala – fara concentrate, coloranti, agenti de ingrosare sau alti aditivi.

Dovada noastra este in gust. Incercati si va veti convinge singuri! 

Laptele nostru vegetal este organic, neindulcit si este facut cu apa pura de izvor. Continand doar ingrediente de inalta calitate, el a fost premiat pentru gustul sau deosebit cu medalia de aur la Great Taste Awards 2013.
Nu folosim agenti de ingrosare, siropuri sau zahar adaugat – doar lapte vegetal delicios.
Alegeti intre laptele de caju, laptele de alune si laptele de orez brun.
Granola este un amestec de diferite tipuri de nuci, seminte si fulgi de ovaz, rumenite in cuptor la foc bland. Granola noastra este ideala pentru un mic dejun abundent si sanatos sau ca un snack delicios.
Granola nostra este 100% naturala, fara zaharuri sau siropuri adaugate, fara uleuri hidrogenate, fara aditivi – doar ingrediente de calitate premium, bogate in fibre si antioxidanti. Iar despre gustul ce sa mai spunem? Am convins si juriul de la Great Taste Awards care ne-a premiat cu o medalia de aur. Acum ramane doar sa o gustati si voi!

Mai mult
Sunt 1 - 15 din 15 produse
Sunt 1 - 15 din 15 produse