Filtreaza dupa

Produse bio
Produse vegan
Nutritie pentru sportivi
Vitamine si minerale

Produse noi

Urmareste comanda Urgent Cargus

Lista produselor producatorului Purya

PURYA bio! este un brand tânăr, inovator, axat pe dezvoltarea și producția de proteine vegane în calitate organică pentru sportivi și oameni activi. Vrem să revoluționăm lumea produselor proteice și să dezvoltăm proteine de top în BIO și VEGAN pentru nevoile tale individuale. Cu Purya veți găsi întotdeauna proteinele potrivite pentru afirmația vegană si ecologica. Și nu faci ceva doar pentru tine și corpul tău ci și pentru bunăstarea animalelor și a planetei.

Shake-urile cu conținut ridicat de proteine bio de la PURYA! se concentrează pe performanță. Cu conținutul ridicat de proteine, valorile nutriționale de top și gustul discret, acestea sunt completarea ideală pentru antrenamentul tău și susțin construirea și recuperarea musculară.

SHAKE-URI PROTEICE + SUPERFOOD
Fie tropicale, fructate sau dulci-sărate shake-urile proteice bio de la Purya îți oferă proteine organice vegane valoroase și au un gust natural, cremos și delicios. Datorită valorilor nutriționale de top și a superalimentelor selectate, shake-urile creează mici momente de wellness cu putere deplină a proteinelor.

Construirea musculare pe canapea? Nici o problemă cu produsele vegane PURYA! Proteină budincă bio, combinația de diferite proteine organice pe bază de plante oferă corpului tău proteine ideale și te sprijină în menținerea și construirea mușchilor, precum și regenerarea.

Mai mult
Sunt 1 - 12 din 12 produse
Sunt 1 - 12 din 12 produse