Oferte speciale

Produse noi

Lista produselor producatorului Piaceri Mediterranei

Piaceri Mediterranei s-a născut din unirea celei mai bune tradiții alimentare italiene cu experiența în domeniul bolii celiace a Eurospital SpA, o companie angajată de peste douăzeci de ani alături de medici și experți din sector în studiul și diagnosticarea intoleranței la gluten, cu importante premii internaționale. Angajamentul Eurospital în lumea bolii celiace este de a pune persoana în centrul muncii sale, cu scopul de a-i face pe toată lumea să redescopere plăcerea unei vieți de trăit în plinătatea gustului, convivialității și gustoase și echilibrate.

Toate produsele Piaceri Mediterranei sunt concepute pentru a răspunde nevoilor consumatorilor care trebuie să urmeze o dietă fără gluten, asigurând nu doar un gust unic, ci și siguranța și fiabilitatea unui lanț de producție fără gluten controlat și garantat.

Piaceri Mediterranei este așadar o linie completă de produse fără gluten care vă permite să descoperiți sau să redescoperiți toate aromele fantastice ale bucătăriei tradiționale italiene.

Multe specialități rafinate pentru o alimentație bună și sănătoasă bazată pe principiile Modelului Alimentar Mediteranean, stilul de nutriție și stil de viață care a fost întotdeauna recunoscut drept cel mai sănătos și echilibrat.

Mai mult
Sunt 1 - 19 din 19 produse
Sunt 1 - 19 din 19 produse