Filtreaza dupa

Diverse produse fara gluten
Nutritie pentru sportivi
Uleiuri
Condimente
Ciocolata si specialitati de ciocolata
Tartinabile
Fructe uscate
Indulcitori naturali fara zahar
Vitamine si minerale
Macrobiotice

Oferte speciale

Produse noi

Lista produselor producatorului Nutrisslim

Super alimentele sunt produse alimentare ale caror valori nutritionale sunt extrem de bogate. In fapt, putem spune ca ele sunt o hrana care poate fi data orgnismului ca un supliment la cea zilnica. Cea mai simpla definitie e lor este insa acea de aliment cu un continut ridicat de subtante benefice sanatatii cum ar fi: antioxidantii, mineralele, vitaminele, acizi grasi esentiali, proteine etc.

Majoritatea acestor alimente actioneaza ca antioxidanti in organismul uman, ceea ce inseamna ca ei neutralizeaza radicalii liberi si ii elimina din corpul nostru. Super alimetele pot preveni si chiar trata multe boli si alergii, cresc energia din corp, imbunatatesc digestia si, in general vorbind, imbunatatesc functionarea intregului organism creandu-i o stare de bine si echilibru. Ele pot fi folosite pentru curatarea si detoxifierea organismului sau pentru echilibrarea sanatoasa a greutatii corporale.

Super alimentele Nutrisslim sunt selectate cu atentie, provin din plante crescute in mod traditional, nu contin aditivi si nu sunt procesate industrial, tocmai pentru a mentine intacta compozitia nutrientilor lor naturali.

Mai mult
Sunt 1 - 14 din 14 produse
Sunt 1 - 14 din 14 produse