Filtreaza dupa

Oferte speciale

Produse noi

Lista produselor producatorului Novalac

Formule speciale de lapte care hranesc bebelusul cu toate substantele nutritive adecvate pentru cresterea si dezvoltarea sanatoasa. Aceste formule de lapte Novalac au fost create pentru a se adapta la fiecare sugar. Ele au o compozitie speciala care ajuta la rezolvarea acelor mici probleme care pot aparea in primii ani de viata.

Astazi, formulele de lapte Novalac se gasesc in intreaga lume si au ajutat milioane de sugari din diferite domenii de viata de peste 20 de ani. 

Mai mult
Sunt 1 - 5 din 5 produse
 • Stoc epuizat

  Novalac va pune la dispozitie o gama de produse special creata sa asigure copilului dumneavoastra un aport corespunzator de nutrienti.Nota importanta! Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari. Alimentatia corecta a mamei determina cantitatea si calitatea laptelui matern. 

  Novalac va pune la dispozitie o gama de produse special creata sa...

  43,29 lei
 • Stoc epuizat

  Novalac 2 este perfect pentru a fi folosit ca baza pentru o alimentatie diversificata. 

  Novalac 2 este perfect pentru a fi folosit ca baza pentru o...

  30,42 lei
 • In stoc

  Novalac AD poate inlocui in totalitate regimul sugarului in timpul si dupa episodul diareic si asigura recuperarea rapida a acestuia.

  Novalac AD poate inlocui in totalitate regimul sugarului in timpul...

  80,86 lei
 • Stoc epuizat

  IMPOTRIVA REGURGITATIILOR cu amidon special tratat Novalac Ar are vascozitatea adecvata care evita aparitia regurgitatiilor datorate imaturitatii sfincterului esofagian inferior, iar consistenta l

  IMPOTRIVA REGURGITATIILOR cu amidon special tratat Novalac Ar are...

  44,52 lei
 • Stoc epuizat

  Alergiile se pot manifesta la orice varsta, insa sugarii sunt in mod special predispusi la acestea, din cauza imaturitatii sistemelor digestiv si imunitar.

  Alergiile se pot manifesta la orice varsta, insa sugarii sunt in...

  36,15 lei
Sunt 1 - 5 din 5 produse