Filtreaza dupa

Tartinabile
Vitamine si minerale
Cosmetice speciale

Oferte speciale

Produse noi

Lista produselor producatorului Manuka Health

Mierea de Manuka este o miere monoflorala din nectar de floare de Manuka, un arbore care creste in zone perfect ecologice si nelocuite din Noua Zeelanda.
MGO (Methylglyoxal) este un compus natural puternic antibacterian care se gaseste in concentratia nectarului din floare de Manuka. Cu cat concentratia este mai mare, cu atat efectul antibiotic este mai puternic.

Aceasta miere de manuka este o miere raw (raw honey), o miere cruda care contine antibiotic natural activ respectiv methylglyoxal si este produsa numai in Noua Zeelanda din arborele de Manuka, Leptospermum Scoparium [ Manuka tree ]. Compania Manuka Health este unul din cei mai mari producatori din lume de miere de Manuka.
Gradul MGO sau UMF ce poate fi gasit pe orice produs din miere de Manuka indica concentratia (puterea) antibiotica a acesteia. Cu cat gradul MGO sau UMF este mai mare, cu atat concentratia este mai puternica. Aceasta concentratie este naturala si este data de analize ample ale fiecarei productii de miere de Manuka.

Mai mult
Sunt 1 - 17 din 17 produse
Sunt 1 - 17 din 17 produse