Produse noi

Lista produselor producatorului Lavera

In anul 1987, dupa mai bine de 10 ani de cercetare in domeniul cosmeticelor ecologice, s-au pus bazele companiei Lavera. Astazi, aproximativ 240 de angajati sunt insarcinati cu  producerea de cosmetice naturale autentice.

Inca de la inceputuri compania a folosit doar ingrediente organice pentru realizarea produselor cosmetice. Astazi numarul ingredientelor organice folosite a ajuns la 300. Aproximativ 200 dintre acestea sunt fabricate chiar de catre Lavera langa Hanover, in partea de sud a Saxoniei.

Scopul companiei este acela de a fi mereu in serviciul frumusetii prin oferirea de produse cosmetice autentice, fabricate in Germania si certificate ca si produse cosmetice naturale. Compania foloseste materii prime pe baza de plante, ce provin in cea mai mare masura din agricultura organica certificata. Produsele lavera nu contin parfumuri sintetice, coloranti si conservanti. Ele sunt de asemenea compatibile cu pielea, fiind testate cu ajutorul voluntarilor si in colaborare cu specialisti dermatologici si alergologi.

Numele de brand “lavera” a fost ales cu grija datorita semnificatiei sale, in latina lavera inseamna adevar.

 

Lavera sa clasat pe locul 1 la un studiu privind produsele cosmetice sigure efectuat de Oeko-Test Magazine Germania. În plus, Lavera a primit mai mult de 150 de premii Oeko-test în categoria "Recomandat / Foarte bun", mai mult decât orice alt producator de produse cosmetice! Testele efectuate de catre institutii si judecatori independenti si premiile rezultate dovedesc angajamentul pentru cea mai înalta calitate.

Mai mult
per pagină
Sunt 1 - 28 din 79 produse
Sunt 1 - 28 din 79 produse