Filtreaza dupa

Categorii
Produse vegan

Oferte speciale

Produse noi

Lista produselor producatorului Happy Life

Happy Life este producator slovac de produse ecologice din 2009, produse RAW, PALEO, fara gluten, fara lactoza si traditionale, din ingrediente organice naturale de cea mai inalta calitate.

Batoanele RAW produse ecologice care ne asigura energia, vitaminele si fibrele valoroase. Batoanele sunt fabricate respectand principiile traditionale care sustin ideea ca oamenii ar trebui sa manance culturi care se dezvolta in regiunile lor, deoarece acestea sunt cele care sustin pe deplin echilibrul energetic al organismelor. Batoanele sunt fabricate din fructe uscate si nuci, fara gluten, lactoza si soia. Nu contin zahar adaugat, numai zaharurile naturale din fructe, nu contin coloranti, conservanti sau aditivii artificiali. Ele sunt la indemana ca o gustare rapida de energie pentru adulti sau copii la birou sau la scoala.

Ciocolata neagra organica este o delicatesa exclusiva pentru toti iubitorii de ciocolata de inalta calitate. Datorita unei tehnologii de productie delicate, aceasta mentine efectul catifelat tipic atunci cand se topeste pe limba, specific pentru acest tip de ciocolata organica.
HAPPYLIFE CHOCO nu contine componente din lapte, grăsimi cu lant lung, lecitina din soia si emulsifianti. Nu contine zahar rafinat sau indulcitori artificiali. Este fara gluten, arome adaugate, coloranti sau de conservanti si nu conține ingrediente modificate genetic (OMG). Este indulcita numai cu sirop natural de agave cu indice glicemic scazut. Acest produs este potrivit pentru diabetici și vegani.
FLAVOURS
80% cacao, 60% cacao cu migdale, 60% cacao cu catina de mare, 65% cacao cu coacaze, 65% cacao cu cireșe, 65% cacao cu mure, 95% cacao, 65% cacao cu nuca de cocos.

Mai mult
Sunt 1 - 3 din 3 produse
Sunt 1 - 3 din 3 produse