Filtreaza dupa

Brutarie fara gluten
Paste fara gluten
Diverse produse fara gluten
Produse dietetice
Ciocolata si specialitati de ciocolata
Paste BIO

Urmareste comanda Urgent Cargus

Lista produselor producatorului Hammer Muhle

Ceea ce a inceput ca o moara de porumb mai tarziu s-a dezvoltat intr-o companie specializata. Peste 200 de produse pentru cei care sufera de boala celiaca, diverse alergii sau pentru pacientii care sufera de tulburari in motabolismul proteinelor hammermill.

Din 1968, Hammermühle reprezintă coacerea artizanală germană a specialităților fără gluten. Fără produse proaspete de copt într-o dietă fără gluten? - Nu cu moara cu ciocane! Oferim o gamă largă de alimente proaspete fără gluten direct de la brutăria noastră tradițională.

Distractia si siguranta au fost intotdeauna prioritate. Experții noștri lucrează la rețete noi în fiecare zi și verifică dacă produsele noastre nu conțin gluten în laboratoare speciale. Desigur, acordăm o atenție deosebită calității materiilor noastre prime – deoarece coacerea fără gluten este o artă. Așa cum un artist are nevoie de culorile sale și le alege cu grijă, brutarii noștri au nevoie de ingrediente de cea mai înaltă calitate. Cu toată experiența noastră, căutăm de mult timp cei mai buni furnizori de materii prime bune fără gluten - și i-am găsit. De-a lungul anilor, furnizorii au devenit parteneri care cultivă cele mai bune materii prime conform cerințelor noastre.

De zeci de ani ne aprovizionăm făina de orez de la o moară italiană - făina noastră de porumb provine chiar și din câmpurile din imediata noastră apropiere. Aici putem urmări creșterea porumbului și putem stabili timpul ideal de recoltare împreună cu furnizorii noștri.

Rezultatul controalelor noastre stricte și selecției critice sunt cele mai bune materii prime, care formează cea mai bună bază pentru alimentele noastre.

Mai mult

Nu sunt produse ale acestui producător.