Oferte speciale

Produse noi

Lista produselor producatorului Gullon

Galletas Gullón este unul dintre cei mai importanti producatori de biscuiti din Europa. Fondata in 1892, este singura afacere de biscuiti de familie de peste o suta de ani care a supravietuit in acest sector. Eforturile sale constante de inovare l-au facut sa devina cea mai buna afacere din sector in Spania, fiind liderul industriei pe segmentul biscuiti pentru sanatate.

Angajamentul sau fata de calitatea si securitatea alimentara, precum si inovația, au fost forța motrice a unei cresteri medii a vanzărilor de peste 10% în ultimii 15 ani. 

In prezent, are o cifra de afaceri anuala de peste 200 de milioane de euro si exporta in peste 100 de tari de pe toate cele cinci continente. Are o selectie de produse care variaza de la biscuiti traditionali pentru micul dejun, cum ar fi María si Tostada, pana la o gama completa de biscuiti sanatosi: integrale, fibre, cu conținut scazut de calorii, organice si fara colesterol, precum si biscuiți cu ciocolata, napolitane, biscuiti si biscuiti sandwich etc.

Mai mult
Sunt 1 - 22 din 22 produse
Sunt 1 - 22 din 22 produse