Filtreaza dupa

Categorii
Cosmetice speciale

Oferte speciale

Produse noi

Lista produselor producatorului Esentialaroms

Esential Aroms este o companie dedicată domeniului aromoterapiei științifice și cosmeticelor naturale de fito-aromaterapie de mai bine de 20 de ani.

Se naste din grija si pasiunea pentru plantele aromatice, care ne ofera compusii lor aromatici placuti si valorosi, si dintr-un respect profund fata de natura. Ne bazăm pe studiul și aprofundarea proprietăților plantelor aromatice și ale uleiurilor esențiale ale acestora, deschizându-ne către această lume minunată a aromoterapiei și cosmeticelor naturale care se face cu ea și menținând mereu obiectivul de a nu altera ceea ce ne oferă natura. 

Respectul pentru acest principiu ne permite sa oferim clientilor nostri uleiuri esentiale 100% naturale, cosmetice si produse aromaterapice, cu cel mai inalt standard de calitate in cosmetica aromoterapie si fito-aromaterapie.

Alegerea și selectarea materiilor prime în starea lor inițială care nu au suferit transformări, modificări sau falsificări ne permite să inovăm și să dezvoltăm produse unice eco-responsabile în cadrul unui concept de calitate pentru un client care caută să fie în ton cu natura într-un mod holistic. concept, în care sănătatea merge mână în mână cu frumusețea și bunăstarea.

Mai mult
Sunt 1 - 9 din 9 produse
Sunt 1 - 9 din 9 produse