Oferte speciale

Produse noi

Lista produselor producatorului Comida

Dr. Schär AG este specializata in dezvoltarea, producerea si comercializarea de alimente inovatoare dietetice in scopuri medicale speciale, inclusiv produse pentru tratamentul pacientilor cu erori metabolice, alergii si intolerante  alimentare la proteine si alte boli care necesita o dieta speciala.

Dr. Schär are peste 30 de ani de experienta in sprijinul celor cu nevoi dietetice speciale, oferind o gama larga de produse si servicii delicioase si inovatoare pentru imbunatatirea calitatii vietii pacientilor. Preluarea COMIDAMED a pus bazele stiintifice si tehnice pentru Dr. Schär in domeniul Nutritiei Medicale.
Dr. Schär AG este o echipa de chimisti alimentari, oameni de stiinta alimentari, tehnologi alimentari si nutritionisti.
Contactul strans cu medici, spitale si pacienti asigura calitatea si cunostintele de prima mana, facand Dr. Schär Medical Nutrition un partener valoros pentru clienti care depasesc Germania. Interactiunea dintre stiinta si tehnologie permite ca ideile si conceptele sa fie transformate in produse noi si inovatoare in fabricile moderne de productie situate la Rosbach langa Frankfurt am Main, in centrul Germaniei.
Uzinele de productie aplica cele mai inalte standarde tehnice si respecta liniile directoare GMP, cu materiile prime selectate pentru standardele de cea mai inalta calitate.
Produsele Dr. Schär AG indeplinesc astfel cele mai inalte standarde internationale de calitate si sunt recunoscute in intreaga lume datorita calitatii excelente, compozitiei, gustului si usurintei pregatirii.

Mai mult
Sunt 1 - 7 din 7 produse
Sunt 1 - 7 din 7 produse