Oferte speciale

Produse noi

Lista produselor producatorului Blumenbrot

IIdeea originala s-a nascut din dorinta de a promova proprietatile remarcabile ale hriscai bio, care este hranitoare si naturala fara gluten.

Acest lucru a dus la crearea unei retete organice originale pentru un cracker irezistibil si crocant. Este primul cracker de hrisca fabricat cu ajutorul unui proces de extrudare, care confera produsului textura sa unica.

Toate produsele noastre sunt organice, solide din punct de vedere nutritional, usoare si usor digerabile. Acordam o importanta deosebita in simplitatea retetelor noastre, formate din 1-4 ingrediente si cu o doza (foarte) precisa de zahar si sare. Pentru a va oferi o alternativa la painea obisnuita si pentru un gust diferit, avem la dispozitie o gama larga de gusturi si retete originale. „Le Pain des Fleurs” va ofera o sursa de lumina de placere pentru oricand doriti si este usor de digerat pentru o bunastare mai mare in viata de zi cu zi.

O selectie de materii prime noi a fost inspiratia din spatele crackerului „Le Pain des Fleurs”, care combina aroma si proprietatile nutritive ale ingredientului sau principal cu o delicioasa textura crocanta.

La aproape 20 de ani de la crearea sa, „Le Pain des Fleurs” ramane fidel ideii sale originale: de a lua tot ce poate oferi natura si de a oferi baza unei alimentatii mai sanatoase.

Painea bio crocanta din hrisca este creata in Haute-Loire

In acea perioada, samburele de hrisca, provenita de la un mic producator local, erau macinate in faina intr-o moara de piatra. Desi acum ne procuram hrisca din zone diferite, reteta acesti paini prajite originale ramane aceeasi: 100% din faina care intra in painea prajita provine din hrisca.

Brandul apare

Florile albe ale plantei de hrisca devin simbolul marcii, chiar dandu-i numele, „Le Pain des Fleurs”, sau „Paine de flori”. Toast-urile din hrisca au obtinut si si-au facut publicitatea certificarea ca fiind fara gluten de la AFDIAG, asociatia franceza pentru persoanele care sufera de intoleranta la gluten.

Noii „clasici”

Succesul acestei paini prajite cu hrisca a dus la introducerea de noi arome: Quinoa si Castan.

Mai mult
Sunt 1 - 10 din 10 produse
Sunt 1 - 10 din 10 produse