Produse noi

Urmareste comanda Urgent Cargus

Lista produselor producatorului Alce Nero

La Alce Nero sunt fermieri și procesatori ecologici care lucrăm din 1978 pentru a produce alimente delicioase, rezultatul unor practici agricole care respectă pământul și fertilitatea acestuia. Adunăm mai mult de 1.000 de fermieri în Italia și peste 10.000 de mici ferme de familie din America Centrală și de Sud.
De mai bine de 40 de ani alegem agricultura ecologică, cultivând echilibrul delicat dintre planta noastră și locuitorii săi: de aceea am decis să producem alimente care să fie bune pentru ambii. Produse fabricate din ingrediente cultivate fără utilizarea substanțelor chimice sintetice, datorită capacităților agronomice de ultimă generație, cu respect maxim pentru pământ și oamenii care îl cultivă. Produse prelucrate cu tehnici care protejează și exaltă caracteristicile ingredientelor noastre, datorită și listelor de ingrediente care sunt întotdeauna scurte și simple, fără conservanți și aditivi.

Vă propunem alimente simple, de zi cu zi, care nu au uitat de aromă, plăcerea de a se aduna în jurul mesei și de a împărtăși. Astăzi avem aproximativ 400 de produse: paste, orez, piure și pulpă de roșii, legume, legume și supe în piure, biscuiți și sucuri de fructe, conserve și miere, băuturi pe bază de plante și o gamă de alimente pentru sugari. În plus, există o gamă largă de produse proaspete, inclusiv fructe, legume, iaurturi cu „Haymilk STG” și supe, împreună cu gama congelată, înghețate și produse organice Fairtrade provenite din America Latină: cafea, ciocolată, cacao, zahăr brun, Orez și ceai Basmati.

Mai mult
Sunt 1 - 6 din 6 produse
Sunt 1 - 6 din 6 produse