Filtreaza dupa

Produse bio

Produse noi

Urmareste comanda Urgent Cargus

Lista produselor producatorului Adelholzener

Adelholzener Alpenquellen producator sucuri bio cu apa din alpii Bavarezi.

Apa minerala Adelholzener este naturala pura. Motivul pentru aceasta consta in originea sa foarte speciala: provine dintr-o geologie creata de fortele naturale, care s-a format in epoca de gheata in urma cu aproximativ 25.000 de ani. De atunci, apa noastr? minerala se formeaza constant acolo.

Izvoarele sunt situate la poalele Hochfelln in rezervatia naturala Flora-Fauna-Habitat Bergener Moos, unde apa minerala Adelholzener este protejata in 140 de metri adancime de un strat de lut de 40 de metri, natural si impermeabil.

Locuinta Adelholzener Alpenquellen sunt Alpii Bavarezi. Aici, compania produce apa medicinala, apa minerala si bauturi racoritoare sub brandurile Adelholzener si Active O2.

Calitatea inalta a tuturor produselor este prioritatea noastra. Printr-o inovatie constanta dorim sa raspundem diferitelor nevoi ale clientilor nostri. Prin urmare, gama noastra variata ofera racoritoare potrivite pentru fiecare situatie, in functie de ocazie si nevoie. Pentru cele mai mari cerinte exista de exemplu apa minerala din sticla de sticla Adelholzener de inalta calitate. 

Adelholzener Alpenquellen apartine Congregatiei surorilor caritabile din St. Vincent. Prin urmare, veniturile companiei se refera la numeroase proiecte sociale.

Mai mult

Nu sunt produse ale acestui producător.