Produse noi

Urmareste comanda Urgent Cargus

Producători de alimente fără gluten sau alţi alergeni Sunt 513 mărci

per pagină
Sunt 57 - 84 din 513 produse
 • Bio Planete

  Bio Planete detine prima fabrica de ulei ecologic din Romania. Din 1984, fabrica transforma semintele, fructele si fructele cu coaja lemnoasa in uleiuri sanatoase cu gust pur si calitate premium, ecologice.

 • Bio4You

  Suntem producatori pasinati de bomboane si asta de peste 60 de ani. Casa noastră este Oberlandul Bavarez - o regiune rurală frumoasă, în care obiceiurile și cultura sunt adânc înrădăcinate. În același timp, zona este una dintre cele mai puternice din punct de vedere economic din Germania.

  Această combinație specială de tradiție și modernitate caracterizează și acțiunile companiei Wiedenbauer. În fabrica noastră de bomboane lucrăm cu rețete tradiționale și inovatoare, folosim cele mai naturale ingrediente și ne bazăm pe cele mai moderne metode de producție. Dar cel mai important lucru este și rămâne experiența noastră de mulți ani și aprecierea măiestriei adevărate. Facem de multă vreme parte dintr-o tradiție bavareză a bomboanelor care, în ciuda diversității sale, își dorește un singur lucru: plăcere fără griji pentru iubitorii de bomboane. Și nu numai în Bavaria!

 • BioBon

  Jeleurile BioBon ofera gustul si starea de spirit a fructelor naturale. Atat gustul copiilor cat si cel al adultior poate fi lesne satisfacut de delicioasa gelatina din fructe organice.

 • Bioconte

  Bioconte este gama noua de produse pentru ingrijire, certificată Bio Eco Cosmetics de catre AIAB, cu ingrediente sigure pentru pielea delicată.Cu un conținut minim de 96, 6% din ingrediente naturale și 11% din ingredientele bio, din total, mai putin apa. O linie îmbogățită cu extracte organice de plante, cum ar fi tei, violete ovăz, ienupăr, salvie, ulei de arbore de ceai și semințe de in.

 • BioD

  In 1989 sa nascut Bio-D, brand de produse de curatenie cu ingrediente din plante care nu costa Planeta in vreun fel. Fondatorul Michael Barwell a cautat alternative naturale similare celor industriale, care sa curete in conditii de siguranta si eficacitate, fara a afecta oamenii sau mediul, iar în 1989 sa nascut Bio-D.

  0 produse

 • BioFair

  Toate produsele BiOFAIR sunt atat din comert echitabil, cat si organice certificate. 

  0 produse

 • Biogurt

  0 produse

 • Biohof Achleitner

  Pentru noi, organic înseamnă mai mult decât un standard minim. Noi cei de la ferma ecologică suntem convinși că mâncarea sănătoasă poate fi produsă doar cu un sol sănătos. Astăzi, la peste 30 de ani mai târziu, nu oferim doar propriei noastre familii fructe și legume reale și sincere, ci și multe alte familii și afaceri, în fiecare săptămână, an de an.

 • BioItalia

  Bioitalia sau binele produselor organice de calitate în Italia și în lume.Bioitalia: binele produselor organice de calitate în Italia și în lume.

  0 produse

 • Bioking

  0 produse

 • Biona

  Biona organic crede in mancaruri gustoase, preparate cu grija, pentru a completa stilul de viata etic. Fermierii Biona nu utilizeaza pesticide chimice sau erbicide pe culturi si nu cresc plantele modificate genetic. Produsele Biona sunt complet naturale si potrivite pentru vegetarieni.

  0 produse

 • Biopont

  0 produse

 • BiOrganik

  Produsele noastre de ferma ecologica prezinta marca BiOrganik, a caror calitate si achizitii este verificata de Biokontroll Hungaria Nonprofit Kft. 

  0 produse

 • BioSaurus

  O gustare poate fi si sanatoasa si gustoasa! Daca vedeti sigla Biosaurus, puteți fi sigur ca acest aliment este sanatos. Le puteti oferi copiilor si intregii familii. Gustarile noastre sunt certificate fara gluten, astfel incat chiar si persoanele cu boala celiaca o pot consuma. Nu contine grasimi trans sau colesterol. Datorita faptului ca sunt coapte la temperatura scazuta, snackurile sunt bogate in minerale si vitamine.

  0 produse

 • BioSnacky Rapunzel

  Semintele provenite din agricultura ecologica certificata va garanteaza o calitate constanta de inalta calitate si un rezultat optim de germinare. 

  Calitate organica, netratata, fara aditivi si inginerie genetica, nu necesita pesticide si ingrasaminte si nu consuma energie. Asadar, crescatorii fac si ceva pentru mediu! Puteti creste acasa pe tot parcursul anului - nici o leguma nu este la fel de rentabila ca samanta de acasa. In acelasi timp, economisiti deseuri de plastic, deoarece cele de la supermarket sunt ambalate intr-o multime de plastic .

 • Biotech USA

  BioTechUSA este pe piata din 1999 oferind suplimente alimentare de inalta calitate, printre care o gama larga de pulberi proteice, formule de pre-antrenament, produse legate de construirea staminei, produse dietetice si peste 40 de vitamine cu un continut ridicat de ingrediente active.

 • Biova

  Cu o gama atractiva de aproape 300 de produse, Biova GmbH serveste peste 3.000 de clienti.

  0 produse

 • BioVegan

  Un angajament deplin al BioVegan in a asigura alimente sanatoase pentru o viata fericita.

Sunt 57 - 84 din 513 produse