Cana filtranta de apa Laica Stream - Laica

J406

Nou

Laica

Cana filtranta Laica elimina impuritatile din apa potabila de la robineti si imbunatateste semnificativ calitatea acesteia pentru bauturile reci dar si pentru cele calde, la prepararea mancarurilor si la protejarea aparatelor electrocasnice impotriva depunerilor de piatra (ex. cafetiera).

Mai multe detalii

In stoc

94,08 lei

Economisesti:

Comenzi telefonice

0723.675.672 | 0757.422.497 Luni-Vineri: 09.00-19.00

Livrare gratuita
in limita a 10kg

Bucuresti: pentru comenzi de minim 150 lei
Restul ţării: pentru comenzi de minim 250 lei
NU există taxă pentru kilometri suplimentari

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Poţi alege sa plăteşti numerar (ramburs), online cu cardul sau în rate fără comision

Proprietati Cana filtranta de apa Laica Stream - Laica

Cana filtranta de apa Laica reduce: calcarul, clorul, plumbul, zincul, cuprul si alte metale grele, unele pesticide şi unele erbicide posibil prezente in apa de la robinet. Astfel apa consumata este mult mai sanatoasa.
Caracteristicile canii filtrante Laica Stream:
indicator electronic cartus laica capacitate totala: 2.25 L;capacitate apa filtrata: 1.25 L;
capacitatea de filtrare a unui cartus: 150 litri/luna;indicator de schimbare a cartusului: electronic;cana filtranta Laica este Made in Italy; forma sa speciala permite pastrarea in usa frigiderului;capacul special mentine igiena si calitatea apei filtrate;poate fi spalata si in masina de spalat vase cu exceptia indicatorului electronic.
De ce trebuie filtrata apa?
Desi apa de la robinet este potabila, ea poate contine substante nedorite cum ar fi depuneri de piatra si clor ceea ce afecteaza mirosul, gustul si aspectul apei.
Cana filtranta Laica elimina aceste impuritati si imbunatateste semnificativ calitatea apei pentru bauturile reci dar si pentru cele calde, la prepararea mancarurilor si la protejarea aparatelor electrocasnice impotriva depunerilor de piatra (ex. cafetiera).
Apa filtrata este vizibil mai limpede, are un gust mai proaspat si nu are miros.
Apa de la robinet filtrata cu cana Laica poate fi bauta fara griji, folosita pentru prepararea cafelei, a ceaiului sau pentru gatit.
De ce sa alegeti sistemul de filtrare a apei de la Laica?
Este convenabil: aveti mereu apa la dispozitie si nu mai trebuie sa transportati sticle grele de apa plata.
Gust imbunatatit: filtrele de apa Laica imbunatatesc semnificativ gustul, mirosul si aspectul apei fiind recomandate pentru prepararea bauturilor calde si reci dar si pentru prepararea mancarii.
Eficient din punct de vedere al costurilor: 1 litru de apa filtrata prin tehnologia Laica Bi-Flux costa doar cativa bani.
Protejeaza mediul inconjurator: filtrul de apa Laica ajuta la protejarea mediului prin reducerea poluarii prin eliminarea deseurilor din sticle de plastic dar si prin reducerea poluarii datorate transportului bax-urilor de apa plata.
Cartusele Bi-Flux sunt rezultatul celei mai avansate tehnologii dezvoltata de Laica.
Peste 13 ani de experienta, solutii patentate, tehnologie avansata, certificari, calitate si profesionalism stau la baza acestor rezultate.
Cartusele Bi-Flux filtreaza apa in 5 etape:
prefiltrare - elimina particulele mari de impuritati;rasini schimbatoare de ioni - elimina substantele nedorite precum metalele grele (zinc, fier, mercur, cupru, plumb);filtru cu carbon activ - clorul si anumit pesticide sunt reduse utilizand Carbonul activat si imbunatatind mirosul si gustul apei; filtrul extrem de fin - o plasa extrem de fina retine si cele mai mici particule;post filtru.
Cartusele filtrante Laica Bi-Flux sunt sterilizate individual pentru a mentine igiena
la cel mai inalt nivel.
Cana Laica si cartusul Bi-flux sunt construite exclusiv din materiale non-toxice certificate.
Cea mai buna optiune pentru prepararea mancarii.
Gustul si mirosul cafelei si ceaiului sunt mult imbunatatite.
Apa este vizibil mai limpede, are un gust mai proaspat si nu are miros.
Protejeaza aparatele electrocasnice impotriva depunerilor de piatra.
Pachetul contine: cana filtranta Laica J406 cu indicator electronic de schimbare a cartusului fabricata in Italia, 1 cartus filtrant Laica

Scrie un comentariu

Cana filtranta de apa Laica Stream - Laica

Cana filtranta de apa Laica Stream - Laica

Cana filtranta Laica elimina impuritatile din apa potabila de la robineti si imbunatateste semnificativ calitatea acesteia pentru bauturile reci dar si pentru cele calde, la prepararea mancarurilor si la protejarea aparatelor electrocasnice impotriva depunerilor de piatra (ex. cafetiera).

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: